שלום, לפי מיטב ידעתי כל עובדי הקייטנות ומוסדות ציבוריים בטווח עד 40 ק"מ זכאים לתשלום משכורת מלאה, גם עבור ימים שלא התקימו קייטנות בהוראות פיקוד העורף אם עירייה מקומית עד 31/7 (הייתי אמור לעבוד עד ב 17/7 כשכל יום חיכיתי בבית כי המצב יכל לחזור לשגרה) לפי הסכם שנחתם עם ההסתדרות. אני קיבלתי עכשיו משכורת רק עבור 6 ימים והמעסיק לא מוכן לשלם על 9 ימים נוספים. ברצוני לדעת האם הטענות שלי נכונות ואיך אני יכול לפעול על פי חוק על מנת לדרוש את המשכורת המגיעה לי.
תבדוק את החוזה שחתמת עם מפעיל הקייטנה, באם וסוכם עמך לעבוד ולא עבדת בגלל המבצע ובהתאם להוראות פיקוד העורף מגיע לך שכר.
בהמשך לתשובתך המהירה
" תבדוק את החוזה שחתמת עם מפעיל הקייטנה, באם וסוכם עמך לעבוד ולא עבדת בגלל המבצע ובהתאם להוראות פיקוד העורף מגיע לך שכר. "
אין חוזה אבל כן משולם בתלוש, כל קייטנה אנחנו קובעים לפתוח קייטנה ומוציאים אישורים לקייטנה ושמה רשום שמות המדריכים אבל אין חוזה כתוב עם תאריכים. אז מה עושים?
הקייטנה אני מניחה של המתנ"ס ועל פי הוראות פיקוד העורף נסגרה אז מגיע לך שכר בכל מקרה ניתן לתבוע את הכספים שמגיעים לך אם אתה נער כדאי שתפנה לאיגוד המקוצעי של הנוער העובד והלומד בגלל גובה הסכום הקטן חבל לשלם לעו"ד
אני בן 23 אבל תודה על התשובה, הבנתי שהוא עובר על החוק ואפעל בהתאם. תודה
תכנס לאתר של משרד הכלכלה או של ההסתדרות ותראה את התנאים להחזר ניתן לשלם עד לחודש ספטמבר כאשר משלמים את משכורת אוגוסט . אבל כדאי שתוציא לו מכתב
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר