ב23.07.2014 במהלך המצבע "צוק איתן" כאשר בוטלו הרבה טיסות לארץ אני ובעלי היינו בפראג וחיכינו לטיסה חזור שנדחתה ל28.07.2014 כ5 ימים לאחר המועד המקורי (וגם טיסה זו לא היתה מובטחת שתיצא בתאריך הנ"ל), אני ובעלי לא יכולנו להמתין לטיסה כזאת מאוחרת מסיבות אישיות ומסיבות שנגמר לנו הכסף לחופשה ,
וחברת התעופה דרכה היה לנו כרטיסים חברת "WIZAIR" לא עזרה לנו למצוא חלופות ולא סיפקה לנו דברים בסיסים(כמו שתייה ואוכל) בזמן ההמתנה שלנו כאשר חיפשנו אפשרות אחרת לחזרה לארץ . אנחנו היינו צריכים בכספנו לרכוש במחיר מופקע דרך חברת ישראייר בסך 500$ לבנאדם וגם אז הטיסה היתה כמעט 24 שעות אחרי המועד המקורי .
אשמח לדעת מה הזכויות שלי לגבי פיצוי על העלות המופקעת שהיינו צריכים לשלם עבור כרטיסים חדשים בהתרעה כה קצרה , מעבר לזיכוי על הכרטיסים המקוריים.
ליליה שלום!
לצערי הרב, את באותו מצב כמו רבים אחרים, נכון לרגע זה המדינה לא קבעה עמדתה, אך, לפי מיטב ידיעתי, האחריות הינה של חברת התעופה.
הנר בני, עו"ד
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר