שלום, אנחנו תושבי אשדוד ויש לנו 2 ילדים.
כידוע, הגנים נסגרו בהנחיית פיקוד העורף ב8/07 והילדים לא היו בגן מאז (היום זה חודש).
בגן של הילדה הקטנה (פעוטון של כ-10 ילדים בבית הגננת), הגננת החליטה על דעת עצמה לפתוח את הגן חזרה מה 19/07 (פיקוד העורף אפשר חזרה לימודים אך מעיריית אשדוד אסרו על פתיחת כל מוסדות הלימודים, עד היום עדיין).
כשפניתי לגננת לבדוק מה בעניין התשלום עבור החודש האחרון (שבו הילדה לא שהתה יום אחד בגן) אמרה שהיא תשקול החזר חלקי עבור ה6 ימים שבהם היה סגור אך בשום פנים ואופן להחזיר כסף עבור הימים בהם הגן היה פתוח ו״בחרנו״ לא להביא את הילדים.
חשוב לי להדגיש שאני ובעלי עובדים במפעלים חיוניים ולכן נאסר עלינו להיעדר מהעבודה.
הילדים נאשרו כל הזמן עם קרובי משפחה ומכרים, לפעמים בתשלום.
אני מבינה שלגננת ישנן הוצאות שלא תלויות בטיפול בילדה ולכן הצעתי לה להחזיר לי את הצ׳ק האחרון שהיא אמורה להפקיד ואני אתן לה צ׳ק חלופי בסכום שהיא תקבע שיכסה את ההוצאות שהיו לה בפועל.
היא לא הסכימה ומבקשת לקבל את כל הסכום ותשקול בהמשך החזר.
אני לא מבינה למה אני אמורה לשלם סכום מלא (שירותי הגננות, מזון, פעילויות, חשמל, רווח של הגננת!) אם הילדה לא הייתה בגן ובמקביל שילמתי על בייביסיטר, מזון ופעילויות וכו׳!!! אני גם לא יכולה להרשות לעצמי מבחינת תקציב!
אני שוקלת לבטל את הצ׳ק האחרון.
אודה לייעוץ.
כמובן שאני לא יכולה לייעץ לך לעניין ביטול ציק יחד עם זאת שאלה האם הגן שייך לאיזה ארגון ציבורי גניים פרטיים כגון כיוונים .
הגננת אמורה להגיש תביעה לפיצוי נזק בהתאם למתווה של האוצר ובהתאם ל לתאם אתכם את ההחזר . כמובן תמיד אתם יכולים להגיש כנגד הגננת תביעה בגין אי מתן שרות . תלוי מה החוזה בניכם אומר.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר