שלום
בני נמצא בגן פרטי שנה אחרונה שלו והוא עולה לגן עיריה . חודש 07/14 שולם מראש בצק וללא קבלת קבלה מצד הגננת .
מתחילת המבצע הגן נסגר לאחר כמה ימים באישור פיקוד העורף נפתח הגן ל 8-10 בכל יום . בני לא הלל לגן מכיוון שהגגנת ביטלה את ההסעות בטענה שלא תיקח אחריות .
לי אין איך לקחת את הילד לגן מכיוון שאני לא ניידת והגן נמצא במרחק מביתי .
הגננת אמרה שתפצה אותנו בכך בחודש 08/14 החודש יהיה חודש רגיל זאת אומרת התשלום בעבורו יהיה רגיל מכייון שזה חודש אחרון הוא פועל עד 6/8 ולאחר ימים אילו קייטנה . על ימי הקייטנה לא תיגבה תשלום נוסף
יש לי 2 שאלות:
בחודש 7 בני נכח 6 ימים בגן בלבד האם אני צריכה לקבל החזר כספי מהגן על הימים שלא עבד וכן עבד מכיוון שההסעות בוטלו.
המבצע עדיין לא הסתיים וכבר הגענו לחודש 8 איך הגננת רוצה לפצות ? האם צריך לשלם תשלום בעבור חודש זה ?
ובלי קשר אני בעלת עסק עוסק פטור בעצמי רק לאחרונה חזרתי לעבוד . מכייון שלא היה מי שישמור על ילדים .
למי אני פונה בקשר לפיצוי או צריך לחכות לסיום המבצע
תודה מראש על התשובות
ליטל שלום!
לדעתי, אם את בתוך ה- 40 ק"מ, את יכולה לדרוש פיצוי על אבדן הכנסה.
בנוגע לילד הבנתי שהגננת תפצה אותכם בחודש אוגוסט, בכל אופן אם הגן סגור עקב הוראות פיקוד העורף, את תקבלי את כספך, והגננת תקבל פיצוי מהמדינה.
בברכה
הנר בנימין, עו"ד
אכן אני בתוך טווח ה 40 אני מאשקלון הבעיה היא שכבר נכנסנו לחודש אוגוסט, האם צריך לשלם בעבורו ...
אכן אני בתוך טווח ה 40 אני מאשקלון הבעיה היא שכבר נכנסנו לחודש אוגוסט, האם צריך לשלם בעבורו ...
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר