יש לי משפחתון פרטי כרגע אנחנו במצב מלחמה והנחיית פיקוד העורף לא לפתוח את הגנים כי אסור וגם אין ביטוח לילדים
הגן סגור מ8/7 יש לי חוזה לכל ילד ששם יש גם סעיף שרשום ״ אין החזר תשלום במקרה של מחלה חופשה , הנחיית פיקוד העורף במקרה מלחמה ו או אחר״ ההורים כרגע מאיימים לבטל שיקים שהופקדו שנה מראש ואומרים שיתבעו אותי כי אני פועלת לא נכון ואני נותנת שירות ואם אני לא נותנת שירות אז אסור לי לגבות תשלום
הסברתי להורים שזו פרנסתי וכרגע ההנחיות שיצאו זה תשלום לעובדת שלי וההורים מקבלים מהמעסיק שלהם מהעבודה וזה גלגל
טענתי היא אם החוזה מגן עליי? האם מותר לבטל שיקים?
לפי מיטב הבנתי אין להורים אפשרות לבטל שיקים, אך הייתי ממליץ לך להגיע עם ההורים לפתרון יצירתי ולא להתכתש בבתי משפט.
ההורים אומנם לא רשאים לבטל שקים , ונכון טענתם כי לא קיבלו שירות אכן נכונה ממבצעים קודמים הגיעו הגננות להסדר עם ההורים בעניין זה . את יכולה להגיש במסגרת תביעות הפיצוי לעסקים בדרות על נזק טרם פרסמו הוראות בעניין גובהה הפיצוי בעניין . . במידה ואת מעסיקה עובדים תגישי בעניין לתביעת פצויים לרשות המיסים כיוון לעניין העובדים יש הנחיות ברורות נחתם הסכם שכר לעניין זה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר