מאז שהתחיל המבצע לא הלכתי לעבודה מכיוון שלילדי אין מסגרות ונאלצתי להישאר איתם בבית רציתי לדעת האם אני אקבל על הימים האלה? תודה
בתאל שלום!
לצורך מענה , אני צריך לדעת איפה את גרה, מה הסיבות שאין לך סידור לילדים, ומה ההנחיות של פיקוד העורף. כל תשובה לשאלות אלו, יכול לשנות את הייעוץ. בכל מקרה אם יש מצב שמצבך הוא מסיבות בשל המצב יתכן ותהיי זכאית לפיצויים.
על מנת לקבל תשלום שכר עבודה בגין היעדרות מהעבודה על פי הנחיות פיקוד העורף למתגוררים בטווח ה40 ק"מ מעזה, ישנה דרישה לילד/ים מתחת לגיל 14. כמו כן רק אחד מההורים יכול לעשות שימוש בהטבה.
היי הנר קיבלתי את תשובתך אז ככה אני גרה במושב פטיש זה אחרי אופקים והסיבה שלילדים שלי אין מסגרות זה כי זו הנחייה של פיקוד העורף לא סתם אני משאירה אותם בבית . מקום העבודה שלי עובד זה קיבוץ מגן אבל בגלל שילדיי הם בבית וללא מסגרות אני נאלצת להישאר. אם צריך עוד פרטים בשמחה . ושוב תודב רבה
שלום תהל בירן כתבה לי תשובה לשאלתי וענתה שאם יש לי ילדים מתחת לגיל 14 אז אני אכן זכאית לקבל את הפיצויים שלא הלכתי לעבודה . אז יש לי שלושה ילדים גילאים 7 6 3 אז אני אכן יהיה זכאית לקבל פיצויים על כך שלא הלכתי לעבודה עקב המצב הביטחוני? תודה רבה
בתאל נחתם הסכם שכר כך שמעסיק ישלם שכר לעובד שנעדר על פי הנחיות והוראות פיקוד העוקף בדבר סגירת מוסדות חינוך .
מאחר וילדיך הם מתחת לגיל 14 מגיע לך שכר עבודה ובתנאי שרק אחד ההורים נשאר לצורך השגחה על הילדים . ההסכם הוא מ3.7.2014 ועד 31.8.2014 או עד סיון מבצע צוק איתן המוקדם מבניהם.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר