שלום ,
יש לי חוב לבנק דיסקונט בערך 50,000 שקל בגין הלוואה שלקחתי חוב לכרטיס אשראי של הבנק וכן מינוס שהיתי בחשבון , עורך הדין של הבנק הגיש תביעה כנגדי בבית משפט השלום הקרוב לביתי , לפי מה שידוע לי אסור כבר לפתוח תיק בבית המשפט אלא לפתוח תיק בהוצאה לפועל ישירות האם זה נכון ? כמו כן בית המשפט לא שלח לי את כתב התביעה לכן העורך דין של הבנק שלח שליח שימסור לי את כתב התביעה , הוא לא מסר לי אותו אלא זייף את חתימתי וצירף תצהיר שיקרי שאני קיבלתי וחתמתי על אישור המסירה דבר שלא היה , לפני 14 ימים ראיתי דרך מרכז המידע שהוא הגיש בקשה למתן פסק דין בהעדר התגוננות מצידי השאלה מה ניתן לעשות במצב כזה , הוא זייף את חתימתי והגיש תצהיר שקרי , האם להגיש תלונה במשטרה ? האם לחכות שיהיה פסק דין ואז להגיש בקשה לביטול פסק הדין בעילת זיוף ?
אנא עזור לי לא נתקלתי מעולם במקרה כזה ...
אבי שלום. קשה מאוד עד בלתי אפשרי לתת בפורום ייעוץ במקרה פרטני . לכן, אני ממליץ שתפנה באופן דחוף להתייעצו עם עו"ד. לשלאותיך, אם סכום החוב עולה על 50 אלף ש"ח, יש להגיש תביעה בביהמ"ש. ניתן להגיש לונה במשטרה על זיוף חתימתך. באשר לתגובה שלך לביהמ"ש, אני חוזר על המלצתי שתפנה לייעוץ פרטני אצל עו"ד.
בהצלחה
אסף מירוז, עו"ד, מוסמך בכלכלה ומינהל עסקים.
מנהל פורום תביעות בנקים, אתר LAWGUIDE.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר