שמי יוסי אני עובד בחברת אלביט מערכות קרוב לשלוש שנים לפני כשנה ביקשתי מהבנק הלוואה על סך 64 אלף שקל אז בזמנו הבנק לא אמר לי מה התנאים שלי כעובד אלביט אז התחלתי לשלם את הלוואה הכול כרגיל רק בלי ידיעה מה מגיע לי ומה לא מגיע לי בתור עובד אלביט שנה שלמה שילמתי את שחבר מעבודה שמה את סיפורי ובמקרה גם הוא לקח הלואה באותו סדר גודל כמו שלי ומאותו בנק ומה גיליתי שהלוואה שלקחתי היא בכלל לא של עובדי אלביט והבנק לא ניהל לי את החשבון כעובד אלביט ולמה אני עצבני כי הריבית שלקחו לי כול כך לא הגיונית אם לקחו לי פראים 16 % שלחבר שלי לקחו פראים 1 וחצי % שזה בערך 30 אלף שקל הלכתי לבנק דיברתי אם הסגן המנהל דיברתי איתו אמרתי לו אני עובד אלביט החשבון מתנהל כחשבון אלביט למה לא נתתם לי הלוואה שמתימאה כעובד אלביט איך שאמרתי לו את זה הוא היסתכל במחשב ובאמת הוא ראה שהוא טעה והתחיל לשקשק ולהיתנצל שבוע לאחר מכן הוא סידר לי את ההלוואה הכול טוב ויפה אבל הוא לא רוצה להחזיר לי רטרו על ריביות שכבר שילמתי שנה שלמה מה אני יכול לעשות למי לפנות האם מגיע לי רטרו על הריביות ששילמתי. תודה על העזרה
יוסי שלום
אתה יכול להגיש בעניין תלונה ליחידה לפניות הציבור בבבנק ישראל.
לחלופין, אתה יכול להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות.
אפשרות נוספת היא פניה לייעוץ משפטי אצל עו"ד שיבוק את הפרטים, ובמידת הצורך יגיש תביעה בשמך או יסייע לך בניסוח תביעה קטנה.
בהצלחה
אסף מירוז, עו"ד, מוסמך בכלכלה ומינהל עסקים.
מנהל פורום תביעות בנקים, אתר LAWGUIDE.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר