לפני כחודשיים הגשתי תלונה על סניף בנק דיסקונט ביחידה לתלונות הצבור בקשר לאבי שהיה בחריגה בכרטיס האשראי שלו מעל ומעבר . לפני פנייתי ליחידה לתלונות בבנק דיברתי עם סגן המנהל של הבנק ואמרתי לו שנכסה את החוב דרך הפקדון שיש לו. סגן המנהל דיבר מאוד לא יפה והוא עצר באיזוהי דרך שאבי לא יוכל למשוך כסף בויזה על אף שלא חרג ממסגרת האשראי. התלונה טופלה אבל לא ממש. בבנק אמרו לו שהוא יכול למשוך כסף מהכספומט אולם שוב הכספומט סירב. אבי כבר לא בחריגה בכרטיס האשראי שילמנו הכל . היינו אצל פקידה שאמרה שהכל בסדר ולא מבינה למה הכספומט לא נותן. היא הזמינה שני כרטיסים חדשים בטענה שהישנים פגומים. הכרטיסים הגיעו ושוב אותה בעיה אי אפשר למשוך כסף. הייתי יום חמישי בבנק והסתבר שהסגן כבר לא עובד בסניף. דיברתי עם אחת הפקידות לגבי הכרטיס ולמה אי אפשר למשוך היא אמרה לי שהיא יודעת למה ועלתה למנהלת הסניף . חזרה אחרי עשרים דקות ואמרה שתיתקשר לאבי יום שישי ושיסדרו את זה. ששאלתי אם המנהלת פנויה כיוון שרציתי לדבר איתה אמרה לי בטון לא יפה שהמנהלת בפגישה. עלי לציין שהפקידה הזאת ידעה על עניין סגן המנהל הקודם ועל זה שהגשתי תלונה ביחידה לתלונות הציבור של הבנק. הפקידה לא חזרה אל אבי יום שישי . יש לי חשד גדול שהוא ביצע בחשבון משהו לא תקין ואני לא יודעת למי לפנות כי ממש התנהגות המנהלת והפקידה זוועתיים. האם כדאי לפנות למבקר הפנים של הבנק ? ואיך יכולים לפנות אליו כי אין לי רצון לפנות ליחידה לפניות הציבור כי בפעם הקודמת הבנק בכלל לא התנצל אפילו.
לידיעתך אבי פנסיונר של עובדי המדינה עבד יותר משלושים שנה במשרד האוצר ומעולם לא חזר לא צק ולא היה לו שום בעיות בבנק.
עוד משהו שעלי לציין הסניף של אבי התאחד עם סניף אחר בדצמבר האחרון וזה ממש זוועה בבנק עכשיו.
זקוקה לתשובתך בהקדם כי ניראה לי משהו אפילו פלילי שמישהו עשה כי עד להיום אבי לא יכול למשוך כסף בכספומט והוא לא בחריגה.
שלום ליא
את אינך באה על סיפוקך במסגרת תלונותיך לבנק עצמו, תשקלי פניה מסודרת בצירוף אסמכתאות לבנק ישראל.
בברכה,
ברק ג'ורדן, עו"ד, נוטריון, ומגשר מוסמך מטעם משרד המשפטים
מנהל פורום בנקאות
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
ליה נכבדה,
הבנק רשאי למסור מידע אך ורק לבעלי החשבון.
במידה ואת שותפה לחשבון את מוזמנת לפנות להנהלת הסניף / המרחב לברור הנושא.
במידה והינך זקוקה למידע נוסף ליצירת קשר נא רשמי את שם הסניף ומספרו ונעדכן אותך בהתאם.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר