שלום רב,
רציתי לדעת מה נרשם בBDI אם בחיים לא חזרו לי צ'קים,לא היו לא התראות או הוצאה לפועל הבנק יכול לרשום שם משהו ?
שלום מאי
ככל הידוע לי חברת BDI אוספת מידע מגורמים שונים ובמסגרת החוק.
ככל שנרשם דבר שאינו אמת וככל שיש בו בכדי להזיק / להשפיל / לפגוע בך, יתכן והפרסום יהווה עילה להגשת תביעה בגין פרסום לשון הרע.
בברכה,
עו"ד אבירם גולדשטיין
• אין בתוכן האמור משום המלצה, ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי; ואין להסתמך על האמור, לבחינת העניין באופן מעמיק ומקיף מומלץ לפנות לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
לא נירשם שם אך ורק אם צ'קים חזרו או יש התראות מהבנקים?
מאי שלום,
ככל הידוע לי BDI אוספים מידע רב ומגוון על עסקים שונים ובמסגרת החוק (ובין היתר מציינים אם ישנם שיקים שחזרו או תיקים בביהמ"ש / הוצל"פ).
ככל שברצונך לדעת האם פורסם עליך מידע ואיזה סוג של מידע פורסם, יהיה יעיל יותר אם תפנה ישירות ל- BDI.
בברכה,
עו"ד אבירם גולדשטיין
• אין בתוכן האמור משום המלצה, ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי; ואין להסתמך על האמור, לבחינת העניין באופן מעמיק ומקיף מומלץ לפנות לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
מאי שלום,
כאמור בתגובתי הקודמת,
ככל הידוע לי רשומים פרטים שונים על עסקים. ואולם בכדי לברר מה רשום ב BDI רצוי לפנות ל- BDI.
בברכה,
עו"ד אבירם גולדשטיין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר