שלום,
אתמול בבוקר הגיע לביתי ״טכנאי הוט״ שטען שהוא הגיע בשביל לבדוק את המודם של האינטרנט, הוא נכנס לחדר שלי ופשוט בלי בושה פתח את הטלויזיה . אצלנו בבית אין ממיר לא של הוט ולא של יס יש לנו צלחת והצלחת קולטת ערוצים של הוט.
הוא התחיל לצעוק ולדבר לא יפה וניסה להחתים אותנו על מסמך שטוען שאנו מחוביים לשלם 4 חודשים 199 שקלים,ואם לא אחתום אז נסתבך עם העורך דין של הוט.
אתמול היו מלא טלפונים מהמנהלים והפקידות והיום התקשר מישהו בסביבות השעה 12 שטען שהוא עורך דין וניסה לשכנע אותנו לחתום על אותו הסכם אבל ל 3 חודשים והפעם 190 שקלים, מתי שבאתי לרשום את הפרטים שלו , הוא אמר לי למה ? אמרתי לו אתה יודע עם מי אתה מדבר אני רוצה לדעת עם מי אני מדברת , הוא ניתק . לאחר כמה דקות חזר אלי שוב ושוב ניסיתי להוציא ממנו פרטים והוא עדיין בטענה שהוא עורך דין, ושוב ניתק . בכל אופן יש לי את השם שלו , לא יודעת אם זה באמת השם אבל האם זה חוקי שהוט שולחת סתם אנשים להיות ״עורך דין״ בטלפון?
הי
לא נהיר לי מה הקשר בין שאלתך לפורום זה. בכל מקרה, אין זה נהוג שעורכי דין יפעלו כמתואר במכתבך, אלא באמצעות מכתבים.
בברכה, ברק ג'ורדן, עו"ד, נוטריון, מגשר מוסמך מטעם משרד המשפטים
מנהל פורום בנקאות
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
ברצוני לציין כי ההתנהלות כפי שתיארת נוגדת את מדיניות החברה. ע"מ שאוכל לבדוק את הנושא לעומקו
אשמח לקבל ממך את פרטי המנוי אל תיבה: [email protected]
רונה שלום,
המקרה כפי שתארת אותו נשמע הזוי לחלוטין.
קשה לי להאמין שחברה כלשהי תפעל בצורה כזו, קל לי יותר להאמין שמדובר במתחזים ובניסיון עוקץ כלשהו.
לאיש אין זכות להיכנס לביתך ולפתוח לך את הטלביזיה ללא הסכמתך. אני מציע פשוט לא לתפתוח את הדלת לאנשים שאינך מכירה.
עורך דין של חברה לא יסרב להזדהות ולכן זה מחזק את חששי שמדובר במתחזים שאולי ניסו לקבל במרמה את פרטי האשראי/ בנק שלך על גבי טפסים מזוייפים.
בפעם הבאה אל תכניסי "טכנאי" לביתך אם לא הזמנת טכנאי.
רצוי לברר את העניין עם חברת הכבלים וככל שיש בכך צורך להגיש תלונה במשטרה.
בברכה,
עו"ד אבירם גולדשטיין
• אין בתוכן האמור משום המלצה, ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי; ואין להסתמך על האמור, לבחינת העניין באופן מעמיק ומקיף מומלץ לפנות לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר