אני נמצאת בסכסוך עם הבנק שלי. ושכרתי שירותיו של עו"ד ואנחנו לקראת הגשת תביעה. הבנק ידע זה מכבר כי יש לי ייצוג משפטי שכן, הרי הוא שלח מכתבים ותגובות בשמי. לפני כשבועיים פנו אלי מהסניף, ואני ביקשתי בצורה ברורה, כי בעניינים הקשורים אלי, יש לפנות לעורך דיני. למרות הוראתי ובקשתי, הוציא לי הבנק מכתב התראה וחייב חשבוני ב-53 ש"ח.
האם העמלה חוקית? אני אני רשאית לדרוש את ביטולה?
בנוסף, איך יתכן שבנק דורס ומפר זכויות של לקוח ללא חשש? מה קורה פה? יש לי תיק מאד מוצק כולל לא פחות מ-2 מקרים של לשון הרע, הפרות במישור החוזי. נזיקי. אי מתן שרות, התעלמות מבקשות.
דבר שני, ביום רביעי האחרון, פניתי לבנק וביקשתי לקבל העתקי הסכמי אשראי שלי. נאמר לי שצריך לצלם לי את זה ושיודיעו לי. נכון לרגע זה, לא קיבלתי שום עדכון בנושא. מהו פרק הזמן הסביר להמתין, והאם לא היה מן הראוי שהייתי כבר אמורה לקבל ולו עדכון, מתי יהיה החומר מוכן? גם עלותו לא נמסרה לי.
הי אלונה
הואיל ואת מיוצגת ע"י עו"ד, מטעמי אתיקה מקצועית אין לי אלא להפנותך אליו. כן איני מבין כלל מדוע את מוסיפה לפנות לבנק בבקשות כאשר יש לך יצוג. יש לך פרקליט, תני לו לנהל את התיק.
בברכת שבוע טוב, ברק ג'ורדן עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
מאיפה הבנת שפניתי אלייהם.
ולמרות הייצוג המשפטי, אני מבקשת ממך גם את חוות דעתך, האם לבנק יש זכות לחייב אותי עבור הוצאת מכתב.
מה שכתבתי לך, זה שהם פנו אלי, ואני ביקשתי מהם, לפנות לעורך דיני. קצר ולעניין.
לנושא המכתב, האם יש לי עילה חוקית לבקש החזר וביטול החיוב?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר