שלום רב, יש לי בעיה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי.
אני לקוח בבנק הפועלים יש לי הלוואה שאני מחזיר כל חודש באופן תקין ( נשאר בסביבות 40,000 ש"ח להחזיר). לאחרונה נכנסתי לחובות מאוד כבדים ( כ- 10,000 ש"ח שאני חייב להחזיר באופן מיידי שזה שכר דירה, צ"קים שחזרו, חשבונות וכדומה.. ). אני כבר כמה חודשים מתחנן בפנייהם שיתנו לי הלוואה (יש לציין שאנחנו משפחה +1) אבל הם מסרבים בתוקף, ביקשו 2 ערבים שגם איתם אמרו שלא בטוח אם גם אם יאושרו תאושר לי ההלוואה ( אני צריך כ -25,000 ש"ח בשביל לעמוד על הרגליים.. ) הבאנו להם 7 אנשים כערבים אבל לטענתם אף אחד לא יכול לחתום לי מכיוון שיש להם איזושהי בעיה (יש לציין שכל האנשים שהבאתי מרוויחים שכר מינימום ומעלה). ההכנסה שלי ושל אישתי ביחד גם לא נמוכה יחסית - כ-11,000 ש"ח מידי חודש ביחד (אני מרוויח כ-8,000 ש"ח ואישתי כ- 3,000 ש"ח נטו).
אנחנו נמצאים כבר מעל חודש ביאוש ולא יודעים מה לעשות, כתוצאה מהחובות שאנחנו חייבים להחזיר באופן מיידי נכנסנו אף לחריגה של כ- 5,000 ש"ח מהמסגרת. ועכשיו לא רק שהם לא מסכימים לאשר לי הלוואה הם גם מאיימים בביטול הבנקט, ולא מסכימים לחתום להוראת קבע בשביל תשלום הגן לילדה כתוצאה מכך אישתי אף הפסיקה לעבוד כי היא צריכה להשאר אם הילדה בבית...
אנחנו מיואשים לגמרי ולא יודעים מה לעשות בבקשה ממכם אם מישהו יכול לתת עצה..
יוסי שלום,
הבנקים אינם חייבים לאפשר הלוואות ולהקצות אשראי ללקוחות.
ככל שהבנק אינו מעוניין להעניק הלוואה לא ניתן להכריח אותו.
המלצתי היחדה הינה לנסות ולפנות לבנקים אחרים בתקווה שיסכימו להעניק לך הלוואה.
בברכה,
עו"ד אבירם גולדשטיין
• אין בתוכן האמור משום המלצה, ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי; ואין להסתמך על האמור, לבחינת העניין באופן מעמיק ומקיף מומלץ לפנות לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
האם בכוונתך לפנות לבנקים אחרים זה אומר לפתוח חשבון בבנק אחר על מנת לנסות לקבל הלוואה?
אכן זו כוונתי..
בברכה,
עו"ד אבירם גולדשטיין
• אין בתוכן האמור משום המלצה, ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי; ואין להסתמך על האמור, לבחינת העניין באופן מעמיק ומקיף מומלץ לפנות לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר