יש לי הלוואות ב3 בנקים וגם מינוסים אני משתכרת בין 5500 שח וי ש לי מזונות של 2000 שח לעוד כ3 שנים , אני גורושה וחיים איתי שני ילדים בן 18 וילדה בת 15 , ההצואות שלי מדי חודש מגיעות רק עבור החובות לבנקים 4500 שח מלבד זה יש עוד הוצאות בית קרוב ל 5000 שח יש לי צ'קים שהוצאתי ואמורים להפרע ואין לי מאיפה להפקיד כסף ההלואות שלי בנק הפועלים 60.000 שח בנק לאומי 30.000 שח ועוד 20.000 שח מינוס, בבנק אוצר 30.000 שח ו10.000 מינוס ובינלאומי אין הלואוה יש 10.000 שח מינוס יש גם רכב שאני משלמת עליו 1.000 שח כל חודש , אשמח אם תיעיצו לי כיצד לפעול על מנת שלא יחזירו לי צק'ים ולא אהיה לקוחה מוגבלת
בברכה ובתודה מראש
אתי
תבדקי את האפשרות של נטילת הלוואה אחת שתכסה את כל החובות, כאשר אותה הלוואה תהא בריבית הנמוכה ביותר האפשרית וכן לתקופה ממושכת ע"מ שההחזרים החודשיים יהיו כמה שיותר נמוכים. את ההלוואה יש לקחת מבנק ולא מהשוק האפור, שם הריביות לרוב גבוהות בהרבה.
בהצלחה. ברק ג'ורדן, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר