שלום רב
לפני כחודש שמתי לב שחברת האשראי לא חייבה את חשבוני בחצי שנה האחרונה דיווחתי על כך לבנק נאמר לי שם שהם בדקו מול חברת האשראי ושכל חודש הם מקבלים את הכסף והכל בסדר
היום בבוקר קיבלתי שיחה מהבנק בנוגע לחיוב של כרטיס האשראי בגין 13000 מה שמעמיד את החשבון שלי בחריגה מסתבר שחברת האשראי עלתה על הבעיה וחייבה אותי בכל ההוצאות של הכרטיס במכה אחת האם יש לי מה לעשות מולם הבנק מחייב אותי לקחת הלוואה ולהחזיר את הכרטיס אשראי אם לא יהיה לי ערב להלוואה האם ניתן לעשות משהו בנידון האם ניתן לתבוע את חברת האשראי או הבנק בגין הנזק
הי דנה.
האם פנית לחברת האשראי בכתב? למה לקח לך 5 ח' להבחין בכך שחשבונך אינו מחוייב חודשית ע"י חברת האשראי? הרי כ"א מקבל דפי ח-ן על בסיס קבוע.
לגבי תביעה, הרי שהכסף מגיע לחברת האשראי. במקרה הטוב, יכולת לתבוע את הריביות בהן תחויבי ע"י הבנק, סכום שודאי אינו מצדיק ניהול הליכים משפטיים. בלאו הכי סביר להניח שאף אם היתה רשלנות מצידה של חב' האשראי, הרי שכנראה שהיתה אף רשלנות תורמת מצידך בכך שבמשך 5 חודשים לא שמת את פעמייך לכך שחשבונך אינו מחוייב ע"י חברת האשראי.
בברכת שבת שלום, עו"ד ג'ורדן ברק
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר