א' כל שלום רב,
בגיל צעיר מאוד עברתי תאונת דרכים, בעקבותיה שברתי את הקרסול וסבלתי כאבי תופת, שופט פסק פיצויים מהם הופקדו לחשבון חיסכון סגור סך של כ90000 שקלים.
לאחר שחשבון החיסכון נפתח והיה צורך בתכנית חדשה(עד כמה שאני מבין), הייתי בן 19 וייפתי כח לאימי על החשבון שתבצע את כל הפעולות הללו. לאחר זמן מה הורי נקלעו לחובות ואימי נאלצה להוציא כסף מחשבוני ולהעביר לחשבונה אחרת כולנו היינו עוברים לגור בקרטון בחוץ.
השאלה היא- האם הבנק לא היה אמור למנוע ממנה פעולה נואשת כזו של לבזבז כספי פיצויים של בנה? הוא לא היה אמור להזהיר אותי מלגלות 40,000 שח מתוך 90, כשאני רק אבין משהו בעסקי בנקים?
ברוב תודות מראש.
הדברים מצריכים בירור מעמיק ולדוגמא - תנאי החשבון, פסק הדין וההתניות בו, ייפוי הכח - מה במדוייק נאמר בו וכדו'. רצוי לפנות לייעוץ משפטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
לא מצאו אותו בארכיון המחוזי בחיפה שם נערכו הדיונים כנראה.
העו"ד שטיפל גם לא מצא בארכיונים שלו(יש מקום לחשד פה?)
מהיכן בנוסף ניתן להשיג פסד ישן? היכן אמצא ייעוץ משפטי באזורי?(מטרופולין חיפה)
ככל שלא ניתן לאתר את פסק הדין דרך המלך היא הגשת בקשה לשיחזור תיק. ייעוץ משפטי - לא נראה כי חיפה היא עד כדי כך רחוקה..
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר