שלום, לפני 10 שנים היתה לי בעיה עם בנק דיסקונט שהבעיה אף פעם לא נשמעה מהצד שלי ומה קרה להגעת הבעייה הזו, היה לי גם חיסכון שעד היום אין לי מושג מה קרה איתו לי נאמר שפתחתי אותו ומשום מה לא הועבר לעו"ש או אין לי מושג מה קרה,היה לי חוב ותביעה בבית משפט על סכום מסויים וזה הגיע להוצל"פ ישב שם כמה שנים טובות עד שהגענו להסכם ואני כבר מסיימת את החוב,
היום ברצוני לפתוח חשבון בנק חדש אחר ונתקלת בסירובים מהרבה בנקים למה זה?? האם בגלל בעיה בבנק אחד לפני 10 שנים מכתימה אותי לכל חיי? לא אוכל לפתוח ולנהל חשבון בנק רגיל? אני לא פושעת בסך הכל חוב של 7000ש"ח שהצטבר ,ולא מיליונים . אציין שמאז פתחתי חשבון בבנק הדואר ששם אני מנהלת אותו כבר 10 שנים הבעיה היחידה שאי אפשר לעשות חסכונות שם.
אודה לכם מאוד אם תייעצו לי מה ניתן לעשות
דרומית שלום,
זכותך לפתוח חשבון בנק בכל מקום, ולבנק אין כל זכות לסרב לפתוח לך חשבון.
יחד עם זאת, הבנק אינו חייב לתת לך אשראי כלשהו.
באפשרותך לפנות שנית לבנק ולדרוש לפתוח חשבון עו"ש ללא מסגרת אשראי.
(לא תוכלי להיכנס למינוס או לקבל הלוואות, אבל חשבון ביתרת זכות חייבים לפתוח לך).
בברכה,
עו"ד אבירם גולדשטיין
• אין בתוכן האמור משום המלצה, ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי; ואין להסתמך על האמור, לבחינת העניין באופן מעמיק ומקיף מומלץ לפנות לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר