לפני יומיים נודע לי מחב' האשראי שלי (ויזה) שהבנק (דיסקונט) ביטל את כרטיס האשראי שלי - כל זאת מבלי ליידע אותי !!!
איך יתכן שבנק מצמצם לי את מסגרת האשראי של כרטיס האשראי ב- 50% (מותר לו בכלל?!) מבלי ליידע אותי !!!
אולי כדי שאוכל חס וחלילה להתארגן בצורה מתאימה?! (או לעזוב אותם בכלל)
האם הבנק לא מחוייב ליידע אותי על צעד כזה קיצוני?! אולי לדבר איתי, לנסות להגיע איתי להסדר, אני לקוחה של הבנק הזה ושל ויזה מעל 35 שנה !!!
בויזה טוענים שהם קיבלו הוראה מהבנק.. מה הולך כאן בדיוק.. האם נעשים כאן דברים לא חוקיים?!
האם 2 גורמים אלה חייבים ליידע אותי על צעד כזה קיצוני?!
מה קורה כאן?!
הם מנהלים כספים שלי יש לי בקופת גמל שלהם.. מה זאת החוצפה הזאת?!
תוקף הכרטיס הוא עד אוגוסט 2011
האם יש מצב שהבנק לא יחדש/ינפיק כרטיס חדש?
אני שואלת כאן כי לא מכבודי לדבר עם הבנק הזה.. ההתנהגות שלו נבזית ושפלה ביותר ואני כנראה אעבור לבנק אחר וכאשר אקבל את כספי הירושה שלי (בעוד כמה חודשים) אברח מהם..
ואוציא גם את הגמל שלי..
תודה
גלי שלום,
לבנק מותר לצמצם את מסגרת האשראי שלך (בהתאם למצבך הפיננסי).
הבנק צריך היה להודיע לך על כך.
יש הבדל בין המסגרת שלך בבנק לבין המסגרת של חברת האשראי.
רצוי לברר את העניין מול הבנק.
בברכה,
עו"ד אבירם גולדשטיין
• אין בתוכן האמור משום המלצה, ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי; ואין להסתמך על האמור, לבחינת העניין באופן מעמיק ומקיף מומלץ לפנות לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
צר לי על המתואר בפנייתך.
במסגרת הפורום לא נוכל להתייחס פרטנית לטענות המועלות. יחד עם זאת, נדגיש כי,הבנק אינו פועל באופן חד צדדי ואינו מצמצם מסגרת אשראי מבלי לידע את הלקוח מראש. לבירור האמור בפנייתך הינך מוזמנת לפנות להנהלת הסניף בו מתנהל חשבונך.
בברכה
בנק דיסקונט אונליין.
הרי זה בדיוק מה שטענתי !!!!
האם יש לכם בעיה בהבנת הנקרא?!
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר