שלום אני דיא
היה בראשותי חשבון עו"ש בבנק הפועלים שהוגבל ולאחר ההגבל הבנק סגר לי את החשבון! אני לא ביקשתי לסגור את החשבון ורציתי להמשיך להשתמש בחשבון אחרי תום מועד ההגבלה, אחרי זה פתחתי חשבון עו"ש בבנק ערבי ישראלי, ו הכל מצויין הבנק נתן לי אשראי מסגרת טוב וקצת הטבות בפקדונות. אחרי פתיחת החשבון ב 6 חודשים ביקשתי הלוואה בבנק סיפרו לי שעוד החשבון שלי "חדש" ועוד הם לא סומכים עליי כלקוח טוב לא מוכנים לתת לי הלוואה וצריך לחכות כמה חודשים, והייתי צריך כסף ממש דחוף, חשבתי על הלוואה מ לאומי קארד, התקשרתי הזמנתי והכל מצויין אחרי שקיבלתי כרטיס אשראי למימוש ההלוואה קיבלתי מכתב מלאומי קארד שהכרטיס החדש שלי נחסם לשימוש עכב מידע מחברת BDI, ומסרו לי את המספר של החברה, חשבתי טוב לא נורא אני אוותר על ההלוואה ואמשיך הלאה בחיים שלי.
כרגע אני רוצה לדעת מה עלי לעשות עם חברת BDI.
היה נגדי תיק בהוצאה לפועל הזוכה סלקום, והיגעתי איתם להסדר ואני משלם הכל.
אפילו בחברת אורנג' היום לא נותנים לי לקנות מכשיר סלולרי, והכל רק באישור BDI מה עלי לעשות??
אם רוצה להשכיר רכב BDI חוסמים לי את הדרך, רוכש הלוואה BDI חוסמים לי את הדרך, אפילו סלולרי!! BDI חסמו לי את כל הדרכים. איך שאני רוצה לרכוש משהו אני מוצא BDI עם חסימה עם X משלהם....
מקווה שאקבל עזרה אני ממש מתייאש מהמצב הקיים
אכן יש לך בעיה שיש לפתור הייתי ממליץ לפנות לחברת המידע יחד עם אסמכתאות באשר למצבם היום קרי שפתרת את הבעיות
לדעתי באתר של החברה יש טפסים שניתן לשלוח
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר