שלום שמי אלי ואני פונה אליכם בנשוא שקשור לאבא שלי .
לפני משהו כמו 10 שנים. אבי חתם ערבות להלוואה עבור אחותי ובעלה. אשר לא עמדו בהחזר ההלוואה. והבנק פתח בהליכים נגד אבי באותה תקופה היו לאבי עוד כמה תיקים בהוצאה לפועל .ומכוון שאבי הוא נכה צהל פגוע ראש. הוא בטיפול של אגף שיקום במשרד הביטחון.הוחלט בזמנו לאחר שיחות למנות אופוטרופוס שינהל עבור אבי את הכספים והסדר החובות.שאחד מהם הוא החוב המדובר . לפניי 5 חודשיים אביי חזר לנהל את ענינו הכספיים בעצמו לאחר שהוא קיבל את הרושם שאין תיקים נגדו בהוצאה לפועל. לאחרונה נשלח לאביי מכתב מהוצאה לפועל על חוב בגובה 320,000 שקל לטובת בנק דיסקונט.
בגין ההלוואה שהוא חתם ערבות לפני 10שנים .יש לציין כי במשך 10 שנים יש לאביי אופוטרופוס וכל הזמן הזה לא טיפלו בחוב . אני רוצה לשאול מה עושים .יש פה איזה אי צדק או מעשה פסול מבחינת הסובבים את אביי? (משרד הביטחון ,אפוטרופוס ..)
אשמח לקבל תחילת יעוץ במייל .
בתודה מראש
אלי גבאי.
נרא כי הדבר הנכון הוא לפנות לייעוץ משפטי. יש לבחון מהו ההסדר שהושג עבור אביך בשעתו אולם מכל מקום נראה כי קיימת בעיית שיהוי אולם יש לבדוק את העניין לעומק. מכל מקום לא רצוי להזניח עניין זה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר