שלום רב,
כלקוח אחד הבנקים, הרגשתי התנכלות מצד הנהלת הסניף לאורך כל החודשים האחרונים שהם מחפשים אותי בכל פינה אפשרית ונתלים על כל סעיף.
בשבוע האחרון הגדיל הבנק לעשות וביטל באופן חד צדדי ושרירותי את מסגרת האשראי שלי וכתוצאה מכך חזרו לי צ'קים עד כדי התראה להגבלה, עם זאת יש לי הלוואה שפיגרתי בתשלומים והסיבה העיקרית שפיגרתי כי כל נסיון של הסדר מחודש נדחה על ידם (למרות שמשך 4 שנים אף פעם לא חזר לי לא צ'ק ולא הו"ק וכדומה) ויתירה מזו, הם הקשו עלי מאד בדרישות של הבאת ערבים וכו' כאשר כל החוב עומד על פחות מ-40 אלף ש"ח.
האם אני יכול באמצעות עו"ד לכפות על הבנק הסדר שיחייבו אותם לקבלו, ואם כן האם אפשר לקבל המלצות
אודה לכם מאד
הסדר נעשה בהסכמה ולא ניתן לכפותו. מדבריך נראה כי הבנק סבור שהאשראי שנתן לך קצת "מסוכן" ולכן הוא מיצר את צעדיך. יש לבדוק מה גרם לבנק לחשוש ולשנות את גישתו. הבנק אינו חייב לתת אשראי כשהוא חש שהדבר כרוך בסיכון בלתי סביר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר