לפני 4 שנים נגנבו ממני במירמה פנקס צקים וכרטיס אשראי גם שנמצאה סירבה לקבל מסמכי משפט בשל כך אני משלמת את הצקים שהיא פיזרה שזה בהוצאה לפועל היות ואני חיה מקצבת נכות והבאתי מסמכים למשפט
לא ברור מה השאלה. מה ההליכים שננקטו כנגדך (אם בכלל) ? מה ההליך שנקטת נגד הגנבת ? האם נעזרת בעו"ד ? מדוע המתנת 4 שנים ? מדוע את משלמת שיקים שנגנבו ממך ?
מה הסכומים ? אם נגנבו ממך פנקסי שיקים לא חתומים, לכאורה היה עלייך להתגונן בטענה זו ולהוכיחה ואז לא היית מחוייבת לשלם. סירוב לקבל מסירת תביעה, אינו מקנה הגנה למסרב, אם מוכח כנדרש שסירב. מכל מקום, אם מדובר בנרקומנית חסרת כל, הרי גם אם תקבלי נגדה פסק דין, לא בטוח שניתן יהיה לגבות ממנה משהו ולא תהיה תועלת של ממש בפסק הדין ולכן נראה כי עדיף להתגונן בהליכים שננקטו נגדך. חלפו כבר 4 שנים והזמן לא פועל לטובתך, עלייך לקבל יעוץ מקצועי מעו"ד שיבחן את המסמכים וההליכים בכללם ויגבש יחד איתך את הפיתרון המיטבי עבורך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
ראשית לא המתנתי 4 שנים זה הליך של 4 שנים הבאתי כל המסמכים הנלווים אבל בגלל שהנתבעת לא הופיעה כלל כך קבעה השופטת הצקים בחתימה שלי ורובם זוייפו על ידי הנתבעת אשמח לקבל כל מידע לא הסתייעתי בשום עורך או עורכת דין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר