יש לנו חוב של 120,000 ש"ח לבנק לאומי עקב פיגור בהלוואות ופרעון כרטיס אשראי ומינוס, אני מובטלת יש לי 2 ילדים קטנים בבית וחובות לבנקים אחרים שאני משלמת כול חודש
במשך שנה שלמה פניתי לבנק , ברגע שראיתי שמצבי מתדרדר והסברתי שאני אחרי לידה , לא עובדת החזר ההלוואה 3000 ש"ח בחודש גבוה וקשה לנו, בבקשה תפרסו,, כלום אחכ שהתחילו לחזור הרשאות פרעתי את כול החיסכון שלי וביקשתי 1000 ש"ח בחודש לא הסכימו עכשו הם תובעים
הוצאתי גם את הפנסיה שלי , יש לי 10000 ש"ח , אנחנו חושבים ללכת לפשיטת רגל או איחוד תיקים
2 שאלות האם לידע את הבנק בנושא ? ולנסות לסגור על 10000 שיש לי?
בכתב הגנה לפרט את כול האמור לעיל? דרך אגב אן לי שום נכסים ושום ערבים אנא עזרתכם הדחופה
נטלי שלום,
השאלה שלך מצריכה בדיקה רצינית יותר ממענה בפורום. להליך פשיטת רגל ולמעמד חייב מוגבל באמצעים יש השלכות שראוי לדון בהן ברצינות, בטרם מחליטים. לדעתי, אם תציגי בפני הבנק בצורה נכונה את מצבך, יתכן מאוד שניתן יהיה לסלק את החוב גם בסכום נמוך מ-100,000 ש"ח, או לשלם חלק במזומן והשאר בפריסה נוחה. יש לשים לב שעשויות להיות השלכות עתידיות גם למחיקת חובות על ידי הבנק ולבררן.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר