בשנתיים האחרונות אני חובה קשיים כלכליים, סה"כ כל החובות שלי לבנק כולל הלוואה, מסגרת אשראי ותשלומים בכרטיס אשראי, לערך 170,000 ש"ח, אני עומד לבוא לבנק ולהגיד שאני לא מסוגל לעמוד בהחזרים (עלי לציין שאין ברשותי רכוש שהם יכולים לעקל) מאידך המצב הוא זמני (אני מניח שתוך שנה מצבי ישתפר) מעבר לכך אני חייב לציין שהבנק הלך לקראתי מספר פעמים, כרגע ההלוואה היא בעגה המקצועית - הלוואת הסדר, אני שובר את הראש מה לעשות ואיך לא להכנס להליכים משפטיים. יש לכם רעיון? מעבר לכך האם הם יכולים לעקל לי את המשכורת? ותוך כמה זמן זה עלול לקרות מרגע שאני מודיע להם שאני לא יכול להחזיר את החוב
ככל הנראה הפתרון היחיד שלך הא לפנות אל הבנק ולבקש פריסת החוב. רצוי שלא להיכנס להליכים משפטיים שאז החוב יתפח לממדים גדולים ללא סיבה. את המשכורת ניתן לעקל עד לסכום מסויים אולם רצוי לנהוג כמפורט לעיל
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
שלום ! מומלץ לפנות ללא התחייבות למומחה לניהול בנקאי תקין אשר בודק את גובה החוב ואת כל רכיבי החוב -כולל איזה ריביות - שדורש הבנק. רק לאחר מכן יש להגיע להסדר עם הבנק כי תמיד הסדר כזה הוא אך ורק לטובת הבנק ולא לטובת הלקוח . בהצלחה!
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר