שלום לכם, מקווה שהגעתי למקום הנכון.
אנסה לקצר.
אחותי שוהה בארה"ב כבר 5 שנים, כשעזבה השאירה לי את רכבה., אך הביטוח והרשיון של הרכב נותרו על שמה. במשך כל הזמן הנ"ל אני משלמת לחברת הביטוח, הרישוי וכו כל הנדרש. בסוף יוני עברתי תאונה עם הרכ הזה והוא הורד מהכביש. כעת מסתבר לי שללא ח-ן בנק של בעלת הרכב, יש לי בעייה גדולה. היא סגרה את הח-ן שהיה לה בבנק הבינלאומי ולכן כעת אין כל ח-ן בארץ על שמה. 3 הגורמים שמהם אני אמורה לקבל כסף (משרד הרישוי-החזר על הרישוי של הרכב, תביעת צד ג' ותביעת נזקי גוף מהביטוח שלי) כולם כאחד רוצים מס' ח-ן של אחותי על מנת להפקיד את הכסף לשם כי כך רשום בביטוח וברשיונות.
אני צריכה דחוף עצה, מה עושים במקרה כזה. דרך אגב יש לי יפוי כוח נוטריוני מהזמן שלפני שעזבה לנהל את כל ענייניה כולל הכספיים.
כשפניתי לבנק הבינלאומי היום נאמר לי שאין שום דרך לאחר שסגרה את הח-ן אצלם, לפתוח מחדש ח-ן אם הלקוחה איננה בארץ.
אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין.
ניתן לנסות לפתוח חשבון בבנק אחר באמצעות יפוי הכוח הנוטוריוני או לפתוח חשבון נאמנות של עו"ד ולהפקיד הכסף אליו
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר