אני מחפש עזרה בלהגיש בקשה למשפט חדש עבור משפט שהתנהל באופן לא מוצדק לפני מספר שנים. המשפט הסתיים ביום הראשון של הגישור בעקבות הסכם פשרה כלשהו מסיבה מסויימת, ואני ישר אחרי זה הגשתי ערעור שאני מחליט להמשיך במשפט ולבטל את הסכם הפשרה. אך העו"ד שלי כל הזמן היה דוחה אותי ואומר לי אני עסוק, עד שבסוף ניסיתי לעשות את זה לבד, אך הפניה חזרה אלי משום שלא היה מצויין שם מספר התיק, וכל החומר היה בו זמנית אצל העו"ד. והוא גם לא היה רציני ואף ניצל אותי כספית. מדובר בנושא של עבירה פלילית אשר התבצעה בבנק על ידי בנקאית שהעבירה 2000 שקל מחשבוני ללקוח שנכנס ללא שום זיהוי והתחזה בשם שלי. ויש ברשותי את התיעודים והוכחות הנדרשות שמוכיחות זאת בבירור מלא ושהבנק אף ניסה להסתיר את האמת. ועוד ביום הדיון הראשון אותו שופט עוד הוסיף ואמר, לא שמעתי את כל ההקלטות עד הסוף. למרות שאם כל מה שנשלח אל בית המשפט היה ניתן לראות ולהבין בוודאות מלאה שהבנק מסתיר אמת. אני מחפש דרך לעזרה בלהגיש בקשה למשפט חדש. במידה ויש באפשרותכם דרך לעזור לי או גוף כלשהו להפנות אותי אליו ושיכול לעזור לי בזה אני אשמח מאוד.
בכבוד רב
שלום
בגלל הסכום מציע לשקול להגיש תביעה קטנה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר