מה עלי לעשות בבואי לסניף הבנק בו מתנהל החשבון של אימי? אני מורשית חתימה בחשבון של אימי הסיעודית. אחת לשלושה חודשים אני ממירה את הרנטה שלה מיורו לשקלים, ומושכת סכום די קבוע בשקלים מחשבונה. הכספים מיועדים לטיפול בה ולתשלום למטפלת שלה. בסניף זה תחלופת העובדים והמנהלים גדולה, וכל פקיד חדש מנסה להקשות עלי בפעולת משיכת הסכום הדרוש למחייתה.
בביקורי באחרון בסניף נאמר לי שמעכשיו לא אוכל להמיר את הרנטה מיורו לשקלים, ושאני מורשית חתימה רק בחשבון השקלי. עניתי להם שרוב הכסף שלה הינו כסף זר, ואני חייבת להמשיך להמיר את היורו לשקלים על מנת לכלכל את אימי.
הפקיד התעקש ואמר שאני חייבת להפוך את מעמדי ממורשית חתימה לבעלת חשבון משותף עם אימי. הוא עוד הוסיף וטען שאם לא אשנה את מעמדי לא אוכל לקבל את הסכום שיוותר בחשבון לאחר שתלך לעולמה. מה עושים עם ההוראה החדשה הזו, ואני אינני מעוניינת להיות שותפה לחשבון זה. תודה לתשובתך
שלום
לא ברורה דרישת הבנק. מציע בשלב ראשון לכתוב מכתב מסודר -ודרוש תשובה בכתב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר