שלום,
לפני כ8 שנים לאחר שחרורי מהצבא לא הייתי מועסק כמה חודשים ולא הייתה פעילות בחשבון. הייתי במינוס של חמשת אלפים שקלים בלבד והסתבר שהבנק שלח לי מכתבים מבלי ששמתי לב (שני מכתבים בלבד בטווח של כשלושה חודשים) וזאת גם מבלי ליידע את אמי מיופת הכוח בחשבוני. משהבנק לא נענה למכתבים, החשבון שלי הועבר למחלקת הגבייה של הבנק וזו שלחה לי מכתב התראה מעו"ד שאם תוך 30 יום לא יוסדר התשלום יינקטו הליכים משפטיים. את המכתב הזה בדואר רשום אכן קיבלתי והוא הפעם הראשונה ששמתי לב למצב. מיד סרתי לבנק ושילמתי במזומן את כל החמשת אלפים שקלים. אמרו לי שהחשבון יחזור לפעילות כרגיל בסניף ללא חלילה רישומים בbdi וללא שום הליכים משפטיים. מאז התנהלתי רגיל (כבר 8 שנים) ויותר מכך לא הצטרכתי את הבנק כלל. לא ביקשתי אף פעם הלוואות לא נכנסתי למינוסים ויש לי חסכונות גבוהים (לקוח למופת), לאחרונה הגעתי לבנק לבקש להגדיל את מסגרת כרטיס האשראי משלושת אלפים ליותר והסתבר לי שמכיוון שיש לי 'סימון פנימי' רק באותו בנק (ולא בbdi) הם צריכים להעביר את הבקשה הזאת לחטיבה המרכזית של הבנק!!!
הסימון מופיע עם תאריך שלפני יותר מ8 שנים כ 'קשה גביה - בוטל' (מכיוון שכבר הסדרתי את החוב עוד באותו זמן).
יש לציין שלאחר שהסדרתי את החוב הזניח של 5000 לפני 8 שנים פקידי הבנק אמרו לי באופן מפורש שהחשבון חוזר לפעילות שוטפת ואין שום בעיה לבצע כל פעולה שאצטרך! מדוע בפועל כל בקשה ולו הקטנה ביותר צריכה לעבור לאישורים מחוץ לסניף בו מנוהל חשבוני? האם ניתן להסיר אץ הסימון הסורר שמכתים את חשבוני והפעילות המאד חיובית בחשבוני?
שלום
צעד ראשון הוא לכתוב מכתב לבנק- בבקשה להסיק את הסימון. במידה ולא הצלחת יש לפנות לעו"ד מומחה בתחום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר