שלום לך,
במסגרת הליך להוצאת דרכון פורטוגלי התבקשתי להעביר כ-1,000 יורו בשני פעימות לקהילה היהודית ולממשלה.
ניגשתי לסניף הבנק שלי וביקשתי להמיר כסף מחשבוני ולהעביר הכסף במטבע חוץ...ההעברה כללה עמלות העברה שאותם שילמתי בזמן העברה. עמו כן חתמתי על מסמך שכל העמלה שתהיה בדרך אתחייב לשלם אותה...
העניין הוא שאחרי חודש ממועד האחרון להעברה הופיע לי חיוב של כ-12 ש"ח בתחילה לא התייחסתי עד שקיבלתי עוד חיוב בימים האחרונים של עוד 12 ש"ח..
התקשרתי לברר בסניף הבנק ואמרו שאלו העמלות הקשורות להעברה האחרונה שביצעתי...אמרתי שכבר שילמתי...ופקידת הבנק אמרה שאת זה צריך לברר עם החברה המתחילה את התהליך...הם מצידם טוענים שלא שמעו על מקרה שכזה...אני ביקשתי מהבנק להפסיק לכבד את המשך תשלומי העמלה...והבנק סירב...ביקשתי שיסגרו את חשבון העו"ש במטבעה חוץ והם טוענים שאי אפשר לסגור....אני פשוט לא מבין למה לא מכבדים את בקשתי...הרי מה מהיום יש לי שותף לחשבון...? אני מעוניין לחסום את הפירצה הזאת...
דעתך בנושא בבקשה ומה עושים....?
תודה רבה.
שלום
תפנה את כל בקשותיך לבנק בכתב-ותבקש תשובה בכתב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר