שלום רב ! יש לי חוב בבנק שעבר את המסגרת המורשת החוב על סהכ מינוס 41 אלף המסגרת המורשת היא מינוס 31 אלף עקב זאת חסמו לי את 2 הויזות וקראו לי לבנק , בבנק הציעו לי הלוואה עם ריבית נורא גבוהה כשכבר יש לי הלוואות בבנק על סהכ 60 אלף שח . ההלוואה הזאת שהם הציעו לי היא על סהכ 39 אלף כדי לכסות את המינוס הקיים ולעשות לי מסגרת של מינוס 15 אלף. אינני מעוניינת בהלוואה אני מעוניינת בנטו הפקדה חודשית של משכורת וכך לאט לאט לכסות את המינוס הקיים כמובן תוך כדי הוצאה של כסף לדברים בסיסיים של ההתקיימות שלי כמו שכר דירה טלפון לשמל מים ארנונה.. הבנק מסרב לכך ורוצה שאני או אקח את ההלוואה או פשוט הם יקפיאו לי את החשבון ותכנס אך ורק משכורת מבלי הוצאה של שקל עד שאגיע למסגרת שהם מעוניינים שאגיע אליה שהיא מינוס 15 אלף . אני לא יכולה לאפשר לדבר כזה לקרות כי אני צריכה איכשהו להתקיים .. ואני גם לא רוצה את ההלוואה שלהם כי אני אכנס לבעיה הרבה יותר גדולה.. חשבתי על פתרון אחרי לפתוח חשבון בבנק הדואר ולבקש ממקום העבודה שלי שיפקידו לי לשם את המשכורת החודשית ומבנק הדואר לעשות העברה של 2000 עד 3000 שח לבנק שלי כדי לסגור את החוב שם ולהשאר עם הכסף שנשאר בבנק הדואר כדי לשלם על חשבונות וכל הצרכים הבסיסיים שלי השאלה האם זה חוקי ואפשרי לעשות את זה או שהבנק שלי יעשה לי בעיות כי אין הכנסה של משכורת אלא העברה בנקאית שלי מבנק הדואר לבנק שלי ! אשמח מאוד אם תענו לי תודה רבה!!!
שלום
הטוב מביותר להגיע עם הבנק להסדר שתוכלי לעמוד בו לטווח ארוך. חשוב לא להגיע למצב שהבנק יגיש תביעה ועיקולים על השכר שלך- מה שיגרום לך להוצאות כבדות. אפשר לחשוב על יעוץ מקצועי שיגיע עבורך להסדר עם הבנק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר