שלום רב
קוראים לי וליד אני מנהל חשבון פרטי בבנק לאומי כבר 20 שנה בדצמבר 2017 התקשרו אלי מהבנק כי יש לו חוב אחרי שבועיים הזרמתי כסף כרגיל .
לפני שבוע נכנסתי לבנק להפקיד כסף בסכום 20000 אלף ושיקים דחויים . להפתעתי הפקיד אומר החשבון שלי לא הועבר לגביה ואני צריך לדבר עם מישהו מהמנהלת לאומי בחיפה יום למחרת דיברתי עם המנהל ואומר לי שאני לא נמצא בגביה והחשבון שלי תקין והבנק יכול לדרוש בחזרה לנהל חשבוני . אחרי השיחה עם המנהל בנק בחיפה .הלכתי לבנק שלי ואמרתי להם כך והפקיד אמר לי תדבר עם מנהל הסניף דיברתי איתו הסכים שיחזיר את החשבון שלי .אבל הפקיד סירב להחזיר ודיבר עם המנהל שיסרב להחזיר את החשבון למרות שכל השנים החשבון שלי תקין .רוצה לציין שלפני יומיים רציתי למשוך כסך דרך אפלקציה לאומי כסף האפלקציה נותנת לי למשוך אך בפועל במכשיר אומר לי שחרגתה ביתרת משיכה כספים (נראה לי שהבנק עשה לי חסימה למשוך כספים) למרות שיש ביתרת העו"ש סכום של כ 20 אלף . אני לא מבין מה קורה לבנק למרות שעד היום לא קיבלתי מכתב מהבנק שאני חייב כסף או להסדר
שלום
השאלה שלך לא ברורה ??
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר