שלום רב , אני עצבנית מאוד על התנהלות הבנק של בעלי הלך למשוך כסף מהחיסכון אמרו לו אי אפשר שבירה אלא רק משיכה שתקח 10 ימי עסקים לחשבון וכדי לפתור לו את הזמן מכרו לו הלוואת בלון לחודש וכשמשך כסף חויב בעמלה מוגדלת של 40 שקל בלי ליידע אותו על אפשרות לפצל משיכה של 10 ביום או לחילופין למשוך בבנקט, בסניף לא מוכנים להחזיר את העמלה ומנהל סניף ביקש שבעלי יבדוק באינטרנט זה הגילוי נאות ולא יחכה לפקיד יש לי שיחות מוקלטות גם על מכירת האשראי , מציינת שאינני קשורה עם בעלי בחשבון ולא לבנק בכלל, דבר נוסף לפני חצי שנה עשינו השוואה בין שני הבנקים לגבי המשכנתא בסוף הוחלט לקבל בבנק שלי , אממה מסתבר שמרכנתיל פתחו לי חשבון משותף עם בעלי בלי ידיעתי ובלי חתימות שלי גיליתי על החשבון הזה רק מקבלת מכתבים בדואר בגין אי פעילות בחשבון … אשמח לדעת לאור 2 הדברים אם יש עילה לתביעת הבנק ?
שלום
בתביעה את צריכה להוכיח את הנזק שנגרם לך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
תודה רבה על המענה הזריז, נזק בגין פתיחת החשבון לא היה כדי להוכיח אך יש רשלנות בגין שימוש בפרטים שלי ופתיחת חשבון ללא נוכחותי וחתימתי וידיעתי ההוכחה שיש לי בגין הפתיחה היא דואר שקיבלתי על שמי מבנק שמעולם לא היה לי קשר איתו… האם זה לא מספיק?
לא. צריך להוכיח נזק שנגרם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
אכן נגרם נזקקק וזה עוגמת הנפש שהבנק עובר כל גבול , השבוע ניגשתי לבנק מזכיר שאני בשיפוציםםם החשבון היה בחריגה סגן מנהל על דעת עצמו הזרים הלוואה בסך 6000 ללא הסכמתי וללא חתימה אפילו בטענה לכיסוי מינוס במקביל משך את תוכנית החיסכון ופרע הלוואה שמשולמת תמיד מסודר !!! בבקשה תגיד לי מה אפשר לעשות הלאה . תודה מראש
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר