שלוב רב , פועלים נתן לי הלוואה לפני כשנתיים בטענה שהוא מסדר את החשבון שלי, לא עבדתי אחרי מס' זמן איזה בין 3-4 חודש ולא היתה מסכורת נורמלית מסודרת וניהיה מינוס בבנק והפכתי לחריגה, הם התחילו לאיים בהוצל"פ ולדחות הוראות קבע, לפני מס' חודשים חזרתי לעבוד והם תיאמו איתי טלפונית עם הגבייה של פועלים שיורידו לי 2000 בלי להודיע שאני צריכה לגשת לעו"ד לחתום על חוזה , בנתיים נכנס לי כבר ודשיים משכורת והם לא נותנים לי למשוך אפילו לא 200 ש"ח, האם זה מותר? משהו פה לא מסתדר לי, בעבר היה לי חסכון אצלם של כמעט 19,000 ש"ח התחלתי כלקוחה קבועה מסודרת וקבועה, תמיד כשהיה לי דאתי להפקיד ורק 3 חודש חרגתי וכבר איום בהוצל"פ, השאלה היא האם אפשר ככה לא לתת ללקוח להוציא אפילו 200 ש"ח ולקחת לו את כל המשכורת , זה לא ששדתתי בנק, אני תמיד נגשת ומדברת איתם , אני נשארתי כמו תלויה באויר,
שלום
כדאי להגיע לבנק ולהסדיר את כל הנושא.
בכל מקרה במנידה והבנק לא נותן כל פתרון-אפשר להעביר את השכר לבנק אחר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
שלום רב,
בהמשך לשאלתי הקודמת , הבנק מעוניין שיחתמו לי ערבות, מה עושים כאשר אין מי שיחתום ערבות
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר