קצת מורכב..
בן זוגי לשעבר נעצר על עבירת תנועה ותוך כדי חיפוש ברכבו מצאו מס' פלאפונים שרכש על כרטיס האשראי שלי. ללא ידיעתי, ללא אישורי. כמו כן גנב את הרישיון שלי על מנת להזדהות בפני השליח כנראה.. הכל נתפס ע"י המשטרה. במהלך עימות בינינו אף הודה כי לא ידעתי שהשתמש בכרטיס שלי. נכון לעכשיו התיק עדיין בחקירה, אך למשטרה ברור שאינני מעורבת, התברר לי במהלך העימות כי יש לו עבר כלשהו בפלילים שכאלה.. לא גילו לי בדיוק מה.
ניסיתי לבצע הכחשת עסקה מול חברת כרטיס האשראי שלי אך הם מתנערים בטענה שמדובר בפלילים וזה בטיפול המשטרה ורק חסמו את הוראת הקבע לחברה הסלולרית ממנה נקנו המכשירים.
החשש שלי הוא שהחברה הסלולרית כאשר לא תקבל תשלומים על העיסקאות יפנו אליי.. הרי שמי מופיע על העיסקאות הללו.
אין לי אפשרות לקחת עו"ד.. מי מגן עליי הקורבן? לא ייתכן שאשלם משהו שנגנב ממני.. ויש תלונה במשטרה וחקירה..
מה עליי לעשות? אובדת עצות...
שלום
יש לכתוב מכתב רשום לחברת כרטיסי האשראי עם פרוט מלא של תלונתך. בצרוף התלונה למשטרה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר