האם יש משהו לעשות כנגד בנקאי מסויים שמתנכל ללקוח ספציפי? הבנקאי שלי הוא חרדי בבנק חילוני שהוא גם בעצם סגן מנהל הסניף לאחרונה. אני נתמך ביטוח לאומי ונכנסת לי קצבה כל חודש אני לא במינוס ואין לי חובות/תיקים/עיקולים. מאז שיום אחד הבנקאי שמע אותי מעיר איזושהי הערה בטלפון על הזרם החרדי כשהייתי בסניף אני לא מקבל אישור למשוך בחובה אפילו מאה שח כשלפעמים אין לי כסף בחשבון ואני זקוק. כל בקשה הכי קטנה שלי נענית בשלילה אני שולח הודעה לבנקאי ומקבל הודעה לאחר יומיים שלושה. העיקול האחרון שהיה לי היה לפני כ6 שנים. אני עובד כשאני יכול ולסירוגין מכניס משכורות לפי היכולת בנוסף לקיצבה שלי. אני מנסה להבין את השליליות הזו כלפיי ואני לא מוצא סיבה חוץ ממה שתיארתי. אין לי בעיה עם כרטיסי אשראי וכדומה אני באמת כבר תקופה ארוכה מרגיש כמו מקק בסניף הזה וחסר אונים. גם כל תגובה כלשהי בנושא נמחקת מיידית מדף הפייסבוק שלהם. פעם אחת ביקשתי להיפגש עם מנהל הבנק כי רציתי להסביר לו את הנושא הגעתי לסניף בבושה והמנהל לא היה. זלזול במלוא מובן המילה. כשאני מנסה לעבור חשבון בנק תמיד יש חסימה בגלל חובות העבר אז אני קרח מכאן ומכאן. האם יש איזשהו פתרון?
שלום
יתכן שמכתב תלונה למח' תלונות הציבור תעזור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
תודה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר