שלום ,
אני צריך עזרה בנושא פיצויים שתקועים בקרן הפנסיה והמנהלים ולדעת מה האפשרויות המשפטיות שלי.
במקום העבודה הקודם היו לי שתי מוצרים בחברת כלל - קרן פנסיה וקרן נאמנות. הסוכנת הפנסיונית של העבודה הייתה עובדת של איילון נאמנים וייעצה לי להעביר את ביטוח המנהלים והפנסיה לחברה אחרת , להתחיל תהליך ניוד ובמידה ואקבל הצעה טובה יותר מחברת כלל לבטל ולהשאיר אצלם את הפנסיה ואת ביטוח המנהלים וכך היה.
אלא שבעקבות הביטול ניוד , חלק מההפקדות שחזרו לחברת כלל לא הופקדו נכון ופוזרו בצורה לא נכונה, והדבר גרם לכך שאיני יכול לקבל טופס 106 מהמעסיק כי הוסכנת טוענת שיש בעיית מס שהם לא יודעים מה סכום ההפקדות . מצד שני חברת כלל ביטוח מנהלים טוענת שהכסף נמצא בכלל פנסיה.....ובכלל פנסיה טוענים שצריך לפנות לביטוח מנהלים.
מה שמקשה עוד יותר על הסיפור שחלק מהמוקדים שאמורים לטפל בנושא הם מוקדי מעסיקים שלא מוכנים לדבר עם לקוחות פרטיים.
מי שהיה אמור לטפל בנושא הינה הסוכנת של איילון נאמנים שטוענות שהנושא טיפול , והתפטרתי בתחילת אוגוסט.
כבר עברו 4 חודשים ואשמח לדעת מה אוכל לעשות בפאן המשפטי . לא מדובר בסכום גבוה , אך הבעיה שהדבר הזה תוקע גם משיכת פיצויים וגם כל פדיון כל שהוא בעתיד .
תודה רבה רבה ואשמח אם מישהו יוכל לפנות אלי במידה וזה רלוונטי.
שלום
ראשית אני ממליץ לפנות לכל הגורמים במכתב בלבד. במידה ולא תקבלי תשובה מספקת אשמח ליעץ לך להמשך טיפול.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר