שלום. לפני כ 4 שנים הבנק הכריח אותי לקחת הלוואת הסדר בעקבות מינוס שנכנסתי אליו והלוואה שהיתה אז ואשראי.לצערי בנסיבות מצערות.לצערי לא ידעתי מה זה הלוואת הסדר וקפצתי על המציאה אם הייתי יודעת שזה כתם לכל החיים הייתי לוקחת את ההלוואה הזו מאחד מבני משפחתי .
אני משלמת את ההלוואה כסדרה כ 4 שנים ולא פספסתי אף תשלום, איפילו לא אחד. לפני כחצי שנה אישרו לי כרטיס אשראי דירקט ואני מתנהלת מעולה.
לקחתי הלוואה של 60.000 שקל והיום נותר 30.000 . אני עובדת בעבודה מסודרת 4 שנים והמשכורות נכנסות כמו שעון . יש לי אפשרות לקחת הלוואה ממשפחה כדי לכסות את ההלוואת הסדר אבל אצתרך אחרי כמה חודשים להחזיר , האם יש סיכוי שאכסה את הלוואת ההסדר ואז החשבון שלי יחזור להיות חשבון רגיל? האם יאשרו לי הלוואה רגילה בריבית נורמלית כדי להחזיר לבן משפחה? אני משלמת כ 400 שקל ריבית בחודש כששמעתי שזו ריבית שמשלמים בשנה.
אין בכוונתי להכנס למינוס וצרות פעם נוספת , אני רוצה כרטיס אשראי נורמאלי שיש אפשרות לשלם בתשלומים..
שלום
לצערי אין אפשרות לענות לשאלתך ללא בדיקה של כל המסמכים. כגון מסמכי הלוואה הכוללים : תנאי ההלוואה , ריבית וכו
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר