שלום רב
לפני כשנתיים שאלתי על תביעות נגד בנקים (מצורף) וקיבלתי תשובה שיש כאן עילה לתביעה. אני נוטה להגיש תביעה כזאת, כמובן בעזרת עו"ד. במקרים כמו שלי איך בנוי שח"'ט? - אם מדובר באחוזים רק עורך(ת) דין שרואה את עצמו מנצח יקח את התיק ואילו אם התשלום ללא כל קשר לתוצאה (וגם אחוזים) למעשה גם עו"ד בלי כישורים נדרשים יהיה מעוניין בו . ובכלל האם מקובל להתמקח בנושא כזה - להתעקש שאסכים רק על מבנה של אחוזים?
-------------------------------
f=36&m=160013
במשך כ-10 שנים בבנק התנהל לי תיק נ"ע. עברתי לעיר אחרת וביקשתי לעבור ליועץ השקועת של הבנק בסניף שנמצא בעיר שלי. בהתחלה נאמר שזה רק עניין של עידכון הרשאות במארכת. אח"כ שעליי לפתוח חשבון השקעות בסניף החדש, ותיק ההשקעות יעבור בצורה אוטומטית ליועץ באותו סניף, וכך עשיתי. במקום להעביר את התיק המערכת יצרה תיק חדש, כל הניירות הועברו לשם (למעשה גם כאן היו תקלות) וכל ההיסטוריה של התיק כולל שערי קנייה ותשואות של הנכסים שנמצאים בתיק ושיכולתי לראות באתר, הלכה לאיבוד. במשך כשלושה חודשים נציגי תמיכה טכנית של הבנק הבטיחו שהכל יסודר, ולפני שבוע הודיעו שהנתונים אבדו. האם מדובר בתביעת נזיקין או משהו מתחום פיננסי?
שלום
בנושא שכ"ט- כל עו"ד נוהג לפי המדיניות שלו. אין אחידות הנושא.
לגבי התביעה- צריך לראות את כל המסמכים הרלוונטים לפני מתן המלצה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר