שלום
רציתי לעבור בנק ולאחר בירורים רבים הבנתי כי הכי משתלם לי חן סטודנט במזרחי טפחות. קבעתי פגישה ובדקתי מול הבנקאית שאכן מגיע לי מה שקראתי- מתנת הצטרפות 800 שח, חן ללא עמלות 3 שנים וריבית נמוכה להלוואת סטודנט. הלוואת הסטודנט אכן ניתנה לי בריבית שדובר. כמובן שהגעתי עם מסמכים כגון ת.ז כרטיס סטודנט ועוד...
לאחר מספר שבועות אני רואה שחוייבתי 9 שקלים. לא הבנתי ושאלתי את הבנקאית. אמרה שתבדוק ותחזור אלי. חזרה ואמרה שזה בעבור דמי ניהול חן. אמרתי לה שכשהייתי מולה בדקתי ושאלתי אותה ואמרה שללא חיוב. פתאום טענה שמכיוון שאני בת 36 אז אין לי את כל ההטבות למרות שקיבלתי הטבת סטונט להלוואה עם ריבית סטודנט. כעבור מס חודשים שמתי לב גם שלא ניתנה לי מתנת ההצטרפות.
אז לא הבנתי. חצי חן סטודנט? האם יש לי עילה לתבוע אותם? מתה לזה!!! חצופים ברמות שלא יתואר! אם הייתי יודעת את כל זה לא הייתי מחפשת לעבור אליהם. וגם לא ציינה בפני שצריכה כדי לסגור החן בפועלים לשלם את כל האשראי שעומד על 6.6 אלף. כעת לצערי מנהלת ותקועה עם 2 חשבונות בנקים. תשובתכם. תודה(;
שלום
כדי לכתוב לבנק את כל התלונות שלגם עם עותק לבנק ישראל.
תביעה עולה כסף וזמן לדעתי במקרה זה לא כדאי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר