שלום רב
אחי הינו חולה נפש כבר 30 שנה וללא התייעצות עם אף אחד לקח הלוואה מבנק לאומי מגדל חיפה ללא התייעצות עם אף אחד. כרגע הוא מאושפז בבית חולים פסיכיאטרי טירת הכרמל . אני מטפלת בענייני הבית ומשלמת את כל ההוצאות והבעיות שיש שם כתוצאה ממחלתו. מצאתי בתיבת הדואר את המכתב של הבנק דף אשר מפרט את כל ההוצאות והפיגורים בהם הוא חוייב. כנראה שגם נשלח מכתב מעו"ד אך את זה לא מצאתי ואני משערת שהוא זרק את זה לפח לא דיבר ולא מסר. אי לכך התביעה הועבר לחוב"ב התקשרתי בתום לב לבנק אך הם מסרבים לדבר ולמסור לי פרטים בתוקף החוק. אני לא קשורה לחשבון זה
על מנת לנסות ולפתור את הענין לחצתי והודעתי לפקידה בבנק כי אני מוכנה לשבת מול עו"ד להמציא את המסמכים המוכיחים את ענין מחלתו וכן הוא גם נכה צהל עם עשרה אחוזי נכות או כל מסמך שאתבקש להמציא. הם חסמו אותי, מטרטרים ומתישים אותי אני כבר מתחילה להרגיש חולה מהענין כאשר כל כוונותי טובות. בצר לי ולאחר עשרות פקסים שהפניתי לבנק וכן למחלקת תלונות הצבור של בנק לאומי הודעתי להם כי אני רואה בהתנהגות שלהם כאחריות לכך שהענין לא מתקדם לפתרון. אני רוצה לציין שכנראה על פי המכתב האחרון ההלואה נלקחה ב11.5.17 וכנראה על סך 23,000 שקלים כמובן שהתיק נמצא בתביעה משפטית ויש גם פיגורים והוצאות בלי סוף. הורי ז"ל הורישו דירה צנועה בת 60 מ"ר ואני לא רוצה להגיע למצב שזה יפגע . זאת הירושה היחידה, מה גם שאחי מתגורר בה ואז מה יכולים למכור דירה על מנת להחזיר את החוב אסון. לא הצלחתי להשיג את חוב"ב בשום אופן כל פעם נאמר לי שהם עובדים מ0800 על 1545 אני מנסה כל יום מהבוקר ואין מענה. שאלתי את הפקידה בבנק מה כתובתם תשובתה היתה הם לא מקבלים קהל. אי לכך אין לי כל דרך לדבר ולפתור את הבעיה. משאלתי את אחת ויחידה בגלל המקרה המאד רגיש ומסובך האם אפשר להציע להם להקפיא את התביעה וכאשר אחי יתיצב לאחר הטיפול ניגש יחד הוא כבעל החשבון ואני כתמיכה לסגור את הענין. האם לא זה מה שהם צריכים לשאוף אליו. אני רוצה לציין שאחרי לחץ מסיבי קיבלתי פקס שלהם אחרי תלעות רבות. אשמח ואודה מקרב לב אם מישהו יוכל ליצור עימי קשר בין אם טלפוני או למייל שלי. הדבר נפל עלי כרעם ביום בהיר ואני חסרת אונים לגמרי. בברכה
שלום
את מוזמנת ליצור קשר איתי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
שלום
את מוזמנת ליצור קשר איתי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר