פרודי נטל הלוואה מהבנק בסכום 80,000 ש"ח כאשר הבנק והוא הסתירו ממני מתן ההלוואה (בידי הסכם הלוואה עם חתימתו) כאשר לא היה צורך במתן ההלוואה כי הבנק היה מודע לגובה משכורתו ויתרת עו"ש (הלוואה ניתנה לצורך נסיעה שלו שלבסוף לא התממשה) הבנק אף היה מודע שאינני עובדת וכי הפרוד שלי משתכר בין 30000-40000 (יש לי את העו"ש ביתרה היה רק 7,000 חובה יום לפני שנכנסה משכורתו. ראוי לציין שמדובר בזכויות חתימה יחד ולחוד וכי פרודי הצטרף לחשבוני שנתיים אחרי שפתחתי את החשבון בסניף זה. הבנק בנוסף לכל ואעפ"י שהיתה הסכמה מצד הפרוד , סרב להוציא אותי כשותפה בחשבון ,הוא אף הגיע עם פרודי להסדר כספי באמצעות עו"ד של הבנק על מחצית מהסכם ההלוואה שלו כאילו הוא בימ"ש לענייני משפחה!!! כעת ההליכים מתנהלים נגדי אעפ"י שאינני חתומה על שטר חוב! הגשתי התנגדות לביצוע אך ההליכים כל הזמן נמשכים מאחר ואין לי אפשרות לשלם ערבון ולו גם שבימ"ש פסק לי 2500 ש"ח מאחר והנני מיוצגת מהסיוע המשפטי. יתכן ולא תינתן לי גישה לבימ"ש בגלל מגבלה כספית (אינני עובדת ) ולא תינתן לי האםשרות להגיש כתב הגנה כמה שזה הזוי נשמע כאשר מדובר בסיכויי ערעור גבוהים כי הבנק מעל באמוני. (הבנק ידע כי אם היה מיידע אותי על מתן ההלוואה ,הייתי מכשילה את "העסקה "שלו וכעת הוא גם כופה עלי לשלם סכום כסף שבכלל לא רציתי) השאלה שלי אם היה יכול הבנק להגיע עם השותף לחשבון להסדר על מחצית מהסכום לאחר שידע שהגשתי התנגדות לביצוע שטר חוב מטעמי.
שלום
הנושא לא פשוט-אך אפשר לטפל בו. מומלץ להתקשר לעו"ד מומחה בתחום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר