ביקשתי בקשת הלוואה מבנק ירושלים, הבקשה נעשתה דרך המחשב, הכל חתום דיגיטלית, בשלב האחרון של בקשת ההלוואה, לאחר בירור שערכתי וראיתי את הריביות המופרזות שבכוונתם לקחת, החלטתי לבטל את בקשתי, והודעתי כי בקשתי מבוטלת ואיני מעוניינת בהלוואה, השלב האחרון בבקשת ההלוואה היתה העברת שקל מהבנק שלי , אליהם. לא עשיתי את השלב האחרון והודעתי בפירוש כי בקשתי מבוטלת, ואכן לא קיבלתי שקל עבור ההלוואה. פתאום אני רואה בחשבון הבנק שלי כי אני מחוייבת כל חודש בסך של 9 שקל פעם 8 שקל, לאחר בירור שערכתי עם בנק ירושלים, הם טוענים כי קיבלתי הלוואה, והיא נפרעה חלקית, ואני מחוייבת על הריבית, דבר הזוי לחלוטין, מפני שלא קיבלתי כל הלוואה , ולא פרעתי שום הלוואה, ואני מחוייבת מידי חודש על הלוואה שלא קיבלתי, מה עלי לעשות, שוחחתי מספר פעמים עם נציגי בנק ירושלים, ואמרתי להם שלא קיבלתי כל הלוואה , אך טענתם הינה כי נפתח לי חשבון הלוואה בבנק ירושלים , סכום ההלוואה היה בחשבון, ואני אמורה לשלם את הריבית שהצטברה במשך חודש. אני לא ביקשתי שיפתחו לי חשבון, אני אמרתי במפורש כי בקשתי מבוטלת, זו גניבה לאור יום של בנק ירושלים, מה אני אמורה לעשות איתם עכשיו. יצויין כי באותו מעמד שביקשתי את ההלוואה, יום למחרת ביטלתי את ההלוואה, הם לא יכולים לטעון שעבר חודש והם לא יכולים לחייב אותי עבור ריבית של הלוואה שלא קיבלתי. אני חוששת כי אסתבך איתם, על לא עוול בכפי, כי איני חייבת להם מאומה, וגם לא קיבלתי מהם מאומה.
שלום
ראשית חשוב מאוד כי כל ההתנהלות מול הבנק תעשה בכתב בלבד.
מציע להפגש עם הבנק ולנסות לסכם את הפרשה בצורה טובה לכולם והחשוב ביותר -סיכום בכתב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר