שלום רב,
לפני כחצי שנה היה לי חוב של כ14,000 ש״ח באשמתי ובאשמת הבנק שלא הגביל את המסגרת שלי אלא כל פעם הוסיף עוד ועוד למסגרת חד צדדי ( בלי לעדכן אותי) .במשך חודשים הבנק לא התקשר והמשיך להגדיל לי את המסגרת בזמן שאין הכנסות.
אבי שילם את הסכום במלואו והכניס לי משכורת כל חודש בחודשו. החוב אופס ולטענת הבנקאים לא ייצא לטיפול משפטי.
לאחר זמן מה ניסיתי למשוך כספים מסניף אחר דרך קופות ונאמר כי צריך לקבל אישור ממרכז חוב״ב. כשהלכתי לברר פשר העניין הבנקאית שלי לא הבינה מה קרה ואמרה שהעניין סודר.
לאחר חצי שנה, בה יכולתי למשוך כספים מהבנקט ללא בעיה שוב נאמר אותו הדבר והבנק אסר עליי למשוך כספים למרות שהייתי ביתרת זכות ( בשני הפעמים)
היום לאחר בירור הדבר נעשה בטעות ולא ברור מי שם את ההערה הזו בחשבון שלי.
האם שווה להגיש תביעה ומה הסיכוי לזכות?
יש לציין שהבנק באמת התייחס אליי נורא ומנהל הטלרים צעק והשפיל אותי לעיניי כולם. הרגשתי נורא.
שלום
בתביעה אדם צריך להוכיח את הנזק שנגרם לו. בתי המשפט בארץ לא ממהרים לפסוק סכומים משמעותיים בגין עוגמת נפש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר