היי,
לאבא שלי הייתה חברה מצליחה שגילגלה כספים עם הזמן הכספים הפסיקו לזרום והחברה התחילה להיכנס לחובות כנראה מחוסר התנהלות תקינה של העסק, בשביל להמשיך התנהלות שותפת של העסק הבנק נתן לו אשראי תמורת שעבוד של הבית בו אנחנו גרים , אבא שלי סמך על מנהל הבנק כי כשהיה כסף הוא היה החבר הכי טוב שלו ולכן כל פעם שהיה חסר קצת כסף המנהל לקח הלוואה סגר את הקודמת ולקח הלוואה מחדש וכל פעם הגדיל את ההלוואה והחובות טפחו וטפחו.
לאחר שגילנו שאבא שלי בחובות של למעלה ממיליון שקלים ישר הלכנו למנהל הבנק לראות איך מגיעים להסדר של החזר החוב.
יש לנו דירה נוספת שנוכל למכור רק בעוד כ שנה.
בפגישה עם מנהל הבנק הוא אמר שבמידה ונשיג לו סכום נכבד מההלוואה הוא יגיע איתנו להסדר,
הלכתי לקחתי הלוואה על שמי אח שלי לקח הלוואה על שמו פירקנו את כל החסכונות והצלחנו לגייס 500 אלף שח הבאנו את הכסף למנהל הבנק והוא אמר שהכל יהיה בסדר.
לאחר שבוע שהבאנו את הכסף התיק הועבר לעורך דין לפני הוצאה לפועל
האם לבנק היה מותר להעביר את התיק אחרי ששמנו כל כך הרבה כסף ועוד בלי כל הודעה או התראה מוקדמת?
איך אמורים לפעול ללא עוד הוצאות מיותרות ?
תודה מראש
שלום
לצערי מהרגע הראשון הייתם אמורים לבקש מאיש מקצוע מומחה בתחום לטפל בנושא. כאשר הכל היה אמור להיות כתוב מראש.
מציע לכם גם כעת לא להתנהל לבד מול הבנק !!!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר