לפני מספר שנים הסתבר לי שפקע התוקף של מסגרת האשראי בלי שידעתי מכך, ונוצרה חריגה של 5000 שח, כאשר לפני שפג התוקף המסגרת הייתה מעל 5000 ש"ח.
לתומי חשבתי שיש לי מסגרת והכל בסדר, ולאחר כמה חודשים קיבלתי הביתה מכתב מעו"ד של הבנק להסדר החוב של 5000, אחרת יאלצו לנקוט בהליכים משפטיים.
כמובן שמיד רצתי לבנק ושילמתי במזומן את כל החוב, הסתבר לי שהחשבון שלי עבר למחלקת הגביה של הבנק, ולאחר מספר ימים החשבון חזר לפעולה תקינה.
היום כבר עברו כשלוש שנים מאז והכל מתנהל כשורה, אני בקשר עקבי עם הבנק לכל דבר שאני צריך..
השאלה שלי היא האם כאשר החשבון שלי הוגדר בעבר כבעייתי או "קשה גבייה" (אני לא כ"כ מכיר את המונחים המקצועיים)- האם ישנו איזשהו סימון איפשהו, האם אני יכול להיות רגוע שבאף מקום אחר לא קיים רישום..?
חשוב לי לציין שיצרתי קשר עם כמה מכרים מבנקים אחרים ונתתי להם את ת"ז שלי ואמרו שאין שום רישום,
בנוסף, הכל נעשה בתום לב מוחלט ומיד כשהבנתי שיש לי חוב לבנק רצתי להסדיר זאת (הייתי בחו"ל מספר חודשים ולכן לא יצרתי קשר עם הבנק בתקופה שבה הוא ניסה להסדיר איתי את החוב)
שלום
כדאי שתשאל את הבנק עם הם סימנו את החשבון שלך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
הי, תודה על המענה.
היום יצרתי קשר עם מחלקת הגביה שאליה הועבר לפני מספר שנים החשבון
להסדרת החוב. הם אומרים, וגם הבנק טוען שאין לי סימונים בחשבון ושהכל בסדר.
כתוב שם רק שהיה "קשה גבייה" שבוטל. וזה לא משהו שאמרו להפריע לי בהתנהלות מול הבנק. אז אני יכול להיות רגוע שבאמת הכל בסדר? או שהבנק מתייחס גם לזה..? אני אציין שאני סטודנט ושמאז הבנק אישר לי שתי הלוואות קטנות של כעשר אלף ש"ח..
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר