שלום רב ,
בשנה האחרונה נקלעתי לקשיים כלכליים עקה הוצאה גדולה שלקחתי על עצמי. במהלך השנה לא עמדתי במס שקים (הייתי לקוח מוגבל) והוראות קבע שחזרו בחשבון. הבנק לאחר הידברות מולי העביר את החשבון לטיפול משפטי של הבנק. לאחר שהגענו להבנה לקחתי הלוואה שהבנק הציע לשם סגירת המינוס שצברתי. לאחר תקופה של כמעט שנה ששילמתי את החוב לבנק במלואו. הבנק חייב אותי לסגור את החשבון למרות התנגדותי. עו״ד מחלקה המשפטית של הבנק שטיפלה בתיק שלי סרבה בכל תוקף ואף אמרה שאלה הנהלים של הבנק. מיותר לציין שהשקים והוראות הקבע שחזרו יצרו לי חוב חיצוני מהבנק. נכון לעכשיו נותרתי בלי חשבון בנק ועוד יותר מחותר לציין כי חובותי גדלים. ואין באפשרותי לפתוח חשבון בנק אחר. עקב הגבלה בהוצאה לפועל. השאלה שלי מורכבת משני חלקים.
1 . האם היה חוקי מצד הבנק לסגור לי את החשבון למרות הסדר החוב במלואו ? (דבר הגרם לי נזק רב הן כלכלי ונפשי)
2. האם הוצאה לפועל יכולה להגביל אותך מלפתוח חשבון בנק ?
שלום
כדי לתת תשובה מלאה, יש צורך לעבור על כל המסמכים הרלוונטים. מציע שתתיעץ עם עו"ד מומחה בתחום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
שלום
כדי לתת תשובה מלאה, יש צורך לעבור על כל המסמכים הרלוונטים. מציע שתתיעץ עם עו"ד מומחה בתחום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר