שלום,
לפני חודשים הפקדתי כסף מזומן בבנק הגעתי עם אמי וכמו שהיא מבוגרת כך דאגנית, השהות שלי איתה הופכת אותי למרגיעה שלה במקום להתמקד. כניראה שלא קיבלתי ליד אסמכתא המעידה על ההפקדה, ניגשתי לבנק כי עברו חודשים בערך מאז המקרה, ובגלל שאני לא זוכרת תאריך מדוייק (זוכרת פחות או יותר תווך שעות ויום אחד בשבוע שבו נוח לי יותר ללכת לבנק) עברתי בין פקידות שהפנו אותי כניראה לפקידה בכירה שאמרה כמו שאמרו לפניה שאם אין לי תאריך או כיוון לתת לה היא לא תוכל לעזור לי, אתמול לא ישנתי כל הלילה ועבדתי על זה כמה שיכולתי ויש לי השערה של תאריך. הדבר שהיה יכול לעזור לי מאוד זה לאתר את התור שביקשתי מהמכונה שמוציאה פתקים לפי תעודות זהות, אך אמרו לי שלא ניתן. מה אתה ממליץ לי לעשות. יש מקום ללכת להתלונן במשטרה, אולי לבקש שיבדקו באיזה תאריכים הייתי בכתובת של הבנק שאמסור להם? מה הפרוצדורה בשביל זה.
שלום
כדאי לפנות לבנק במכתב מסודר(רשום)- אם כל הפרטים במיוחד סכום ההפקדה. במידה ואת צודקת אמור להמתצא עודף בקופת הכספומט.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
תקופה לחוצה ומעיקה עברה עליי, הייתי בטוחה שהפקדתי לפני חודשיים, גם עכשיו אם ישאלו אותי אני בטוחה שעברו רק חודשיים, מסתבר שעברו תשעה חודשים!
הכסף נכנס. תודה לאל. אני בטוחה שבדקתי את זה וזה פשוט נמחק לי מהזכרון. מופתעת מעצמי. מודה לך
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר