שלום לפני שבוע ימים בקשתי הלוואה דרך אפלקציית הבנק על סך 24 אלף שח וההלוואה אושרה אחרי שהכסף ישב בחשבון קרוב ל6 ימים נכנסתי למשוך חלק מההלוואה ואז אני מגלה שמנהלת הבנק ביטלה את ההלוואה בטענה שהיא לא יכולה לתת לי אשרי נוסף בחשבון ושעשיתי את הפעולה מאחורי גבו של הבנק !!! יש לציין שבחשבון לפני ההלוואה היתה יתרת זכות בחשבוני ומשום שאושרה לי ההלוואה השתמשתי בכסף . באותו יום שלחתי מכתב לבנק ולפניות הציבור ובקשתי להחזיר את מצב החשבון למה שהיה קודם והסברתי גם כי אישור ההלוואה בחשבון זיכה אותי בכסף ללא כל תנאי ובאשר מה שעשתה המנהלת בבנק לא חוקי ואני אתבע אותה על כל נזק אשר יגרם בחשבון לאור ביטול ההלוואה . יום למחרת שזה אתמול אני רואה יתרה בחשבון על סך 24 אלף אבל מתוכם 10 אלף לחשבון אפשאר להשתמש בו והשאר נפתח חשבון שנקרא חשבון מוקפא אשר יתרת הכסף נמצאת בו . ומותו מכתב אני מתקשר לבנק ומנסה לברר לגבי הכסף ולגבי הפעולה שנעשתה בחשבון והנציגים כולל המנהלת לקחו יותר מדי העניין של המכתב כעלבון ואף אחד לא מוכן לתת לי הסברים .גם היום מסגרת האשראי שלי בוטלה בלי לדבר איתי וכנגשתי פיזית לבנק לברר אותם תשובות מהנציגים אין לנו תשובות בשבילך יש לך בעיה תפנה לפניות הציבור . עכשיו שאלתי כזאת מאחר והבנק החזיר את ההלוואה יום למחרת כשקבל את המכתב זה אומר שהשקול דעת שלו מההתחלה שגוי והאם ניתן לעשות משהו בעניין
2. מותר לבנק לבצע פעולות ללא ידעתו של הלקוח וללא התיעצות איתו אשר בדבר הנעשה יש השלכות ונזק שיגרם .
3. על הנעשה מצד הנציגים בבנק אשר מסרבים לתת לי מדע על חשבוני יש מה לעשות .
אשמח לתשובות .
נ.ב כל הפעולות והטלפונים ואפילו הפגישה בבנק מתועדים ומוקלטים
שלום
אכן התנהגות הבנק מוזרה-ולא ברורה. הבנק חייב לספק לך את כל המידע על חשבונך, כמו גם פעולות שנעשו או לא נעשו בחשבונך. ממליץ להתיעץ עם עו"ד מומחה בתחום להמשך פעולה מול הבנק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר