שלום רב במרץ 16 ביקשתי לעבור סניף עקב יחס לקוי באפריל 12 כתבו לי מזכר בפקס שביכולתי לעזוב כשהלכתי לסניף שרציתי סרבו לקבל אותי.אני סטודנטית להסבת אקדמאים לסיעוד וההכנסה היחידה שלי זה מההורים שלי ופיצויים ופנסיה שאני פודה ממנורה מבטחים.הבנק מסרב לתת לי לעבור גם לאחר מעל לשלוש פניות לפניות הציבור מסרב לתת לי כסף למחיה בסיסית ולפני כשבועיים גם נתבקשתי להפסיק להתקשר למוקד טלבנק באם השירות לא טוב לי.בפועל שלושה נציגים הבטיחו לי שאם אפקיד כסף יעזרו לי או שכדאי לי לקחת הלוואה חסמו לי את כרטיסי האשראי ומה לא.אני שבויה בידי הבנק מבלי יכולת לשלם למחיה שכר דירה אוכל וכדומה.שני בנקים סרבו לפתוח לי חשבון והחן כרגע מאופס כן...אין לי שום חובות מלבד חובות בסיסיים כל בקשה ששלחתי בפקס לא,נענתה פניות אינטרנטיות לא נענו כשביקשתי לשמה של פקידה שהתקשרה וצעקה עליי בפברואר,בטענה שקרית שאני לא מפקידה להלוואה לא התייחסו מעולם.אני פשוט בהלם מהיכולת הכוחנית שלהם.הם בעצם התחרטו ואמרו לי שאם אני רוצה לעזוב עליי לאפס את החשבון.אני צריכה לשלם שכר דירה ושאלתי מה הסכום שהם בחוק מחוייבים לתת לי ולא נעניתי עד ליום זה.הבנתי שדרוג האשראי שלי נמוך והבנתי שהבעיה פה.פניתי למוקד בדרידה לדעת.מאיפה הפרטים לגביי והם מסרבים ואומרים שאני ""חייבת לגשת לסניף.אני לא גרה כבר בעיר הזו עברתי דירה וזה מקשה על חיי אין לי כסף לחיות.וההורעם מפרפקידים כסף והם מסרבים לתת לי.אין לי אשראי מהרגע שהצטרפתי לבנק.וזה בדיחה אני מורה לאנגלית אקדמאית שליחה של הסוכנות היהודית עובדת בעבודות מכובדות ומנסה לשפר את חיי והם פשוט מצפצפים עליי.
אמרתי להם שאם הם לא חושפים את המידע לגבי האשראי זכותי לפנות לבית משפט השלום.מה עושים?אני אוצה לערער על דירוג האשראי אבל בראד ובראשונכ כבר 90 יום שאני מחכה להם.מי הם חושבים שהם?ביקשתי הכל בכתב כדי שאוכל לתבוע אותם והם מורחים אותי ובינתיים החשבון מאופס ובסך הכל התחייבות דל כעוד 14, שח וזהו נגמר הסיוט.מה עושים בבקשה?אני מתלוננת בפניות הציבור ומאז,שפניתי לאחרונה לבנק חשראל אני גם חווה התעמרות מכוונת.ומסרבים לתת לי שירות.למה אני צריכה כשאני במצוקה לא לקבל שירות ואת הכסף שלי למחייה בסיסית?
שלום
את יכולה כמובן לפעול בבית משפט
אני מציע לך לפנות לבנק בכתב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר