שלום,
רציתי להוריד מחשבוני את מיופה הכח שלי שהוא בעצם בעלי.וזאת לאחר שכשהיינו בסניף(יש לציין שיש לנו חשבונות נפרדים הוא בפועלים ואני דיסקונט בכלל) כשרצינו להכניס אותו לחשבוני המנהל של הסניף בדק את הסטטוס שלו ואמר לנו שלא כדאי לי כי זה יגביל לי את החשבון. והקשבתי לו
באותו יום הגעתי לסניף גם בשביל פעולה אחרת וכנראה שחתמתי על מסמך של יפויי כח. בשלב מסוים לאחר מכן קיבלתי כתב מאחראי בנקים שאני מוגבלת בדברים בגלל מיופה הכח שלי. התקשרתי לבנק בשביל שיורידו את בעלי כמיופה כח והמנהל לא הסכים לעשות זאת עד שלא אסדיר את המינוס שלי שבחריגה של 1000 שקלים. ואני מעוניינת לדעת האם זה חוקי בכלל??? מה הקשר בין החריגה למי יהיה מיופה כח בחשבוני? ונניח שאני ובעלי הסתכסכנו והוא יבצע פעולות בחשבוני? מה זה הדבר הזה????
ובנוסף ניהלתי ויכוח טלפוני עם הפקידה שחתמתי לה על יפויי הכח ואמרתי לה שלא הגיוני איך חתמתי על זה אם אתם אמרתם שלא כדאי לי
חייבת תשובבה בבקשבה
שלום אביה
בהיעדר הוראה אחרת, הבנק לא רשאי לסרב לבקשה של בעל חשבון לבטלייפוי כוח.
בהצלחה
אסף מירוז, עו"ד, מוסמך בכללכה ומינהל עסקים ובוגר משפטים
מנהל פורום תביעות בנקים, אתר לואוגייד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד דורון ניכטברגר 053-9428969
היי
תודה רבה על התשובה רק שכחתי לשאול האם יש פה עילא לתביעה ? יש טעם?? למרות שלא נגרם נזק אבל זה עדיין לא הגיוני ולא חוקי בעליל
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר